Cserje - tuja webáruház: dísznövény, díszcserje, bokor, kúszónövény, sövény

Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK!

Picea abies 'Nidiformis'

Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK!
Eredeti ár: 3 600 Ft

1 790 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Raktárról
Szállítási idő: 1 munkanap

Nagyítható képek:

Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK! Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK! Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK! Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK! Törpe fészekfenyő - UTOLSÓ DARABOK!

Termékjellemzők

A növény jelenlegi mérete: 20-25 cm magas (legutóbbi mérés: 2018.09.21.)

  • Fenyő
  • Örökzöld
  • Levéllel díszít: fényes zöld tűlevelek
  • Kompakt növekedésű
  • Kifejlett magasság: 50-100 cm, lassan nő
  • Napra, félárnyékba ültethető
  • Talaj igény: tápanyag dús, rendszeresen öntözött, jó vízelvezetésű kerti talaj
  • Alkalmazás: sziklakertbe, cserjecsoportba, kaspóba, sírra
  • Méret: 2 literes konténer (20 cm átmérőjű műanyag cserép)

Törpe fészekfenyő

Az egyik legkedveltebb törpe luc fajta. Szép, szabályos formájú örökzöld, apró tűlevelei fényes zöldek. Alacsony, tömött bokrú, cserje alakú, gömbölyded törpefenyő. Ágai vízszintesen nőnek. Lapult gömb alakú, középen kissé bemélyed. Hajtásvégein a rügyek fahéj barna színűek.

Kompakt növekedésű, 100-150 cm-re növő örökzöld, de nagyon lassan nő. Napra vagy fényárnyékba ültessük, átlagos kerti talajba. A pangó vizet nem szereti. A mély árnyékot nem tűri.

Felhasználható sziklakertbe, cserjecsoportba, nyaralóba, alacsony sövénynek, teraszra kaspóba, sírra. Gyepfelületek szegélyén évelőkkel, egynyáriakkal, alacsony cserjékkel jól mutat.

Ültetési távolság: 60-100 cm

A betegségek megelőzésére ajánlott ősszel és kora tavasszal lemosó permetezés alkalmazása.

Biztonságos szállítás

A megrendelt dísznövényeket két rétegű hullámkartonból készült, masszív dobozban kapod meg, melyek belső kialakítása megakadályozza, hogy szállítás közben a növények megsérüljenek, felboruljanak, vagy a föld kicsorogjon belőlük.

Mindezek mellett minden doboz biztosítva kerül feladásra, így látható sérülés esetén ne vedd át a csomagokat, a szálító cég visszahozza nekünk, mi pedig kicseréljük!

A növények raktáron vannak, azokat a megrendelés után azonnal postázzuk. Kivételt képez ez alól a pénteki nap, hiszen a pénteken feladott növényeket csak hétfőn kapnád meg, ezen a két napon pedig nem szeretnénk, ha a kert jövőbeni díszei fény nélkül senyvednének.

Megkérünk ezért arra is, hogy a növényeket a leghamarabb vedd át a szállító cégtől, majd azonnal bontsd is ki őket, locsold jól meg, hogy ültetésig a legjobb formában maradjanak!

Biztonságos szállítás!

Asztali nézet megjelenítése