Cserje - tuja webáruház: dísznövény, díszcserje, bokor, kúszónövény, sövény

Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK!

Picea abies 'Echiniformis'

Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK!
Eredeti ár: 3 600 Ft

1 790 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Raktárról
Szállítási idő: 1 munkanap

Nagyítható képek:

Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK! Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK! Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK! Szürkés zöld fészekluc - UTOLSÓ DARABOK!

Termékjellemzők

A növény jelenlegi mérete: 15 cm magas (legutóbbi mérés: 2018.09.21.)

  • Fenyő
  • Örökzöld
  • Levéllel díszít: szürkés zöld tűlevelek
  • Párnás növekedésű
  • Kifejlett magasság: 20 cm magas, lassan nő
  • Napra, félárnyékba ültethető
  • Talaj igény: tápanyag dús, rendszeresen öntözött, jó vízelvezetésű kerti talaj
  • Alkalmazás: sziklakertbe, cserjecsoportba, kaspóba, sírra
  • Méret: 2 literes konténer (20 cm átmérőjű műanyag cserép)

Szürkés zöld fészekluc

Az egyik legkedveltebb törpe luc fajta. Szép, szabályos formájú örökzöld, tűlevelei közép nagyok, szürkés zöldek. Sok év alatt 30-50 cm átmérőjű, széles gömb alakú növénnyé fejlődik. Alacsony, tömött bokrú törpefenyő. Ágai vízszintesen nőnek. Lapult gömb alakú, középen kissé bemélyed. Hajtásai vastagok, végükön jól látható barna rügyekkel.

Párnás növekedésű, 20 cm-re növő örökzöld, nagyon lassan nő. Napra vagy fényárnyékba ültessük, átlagos kerti talajba, párás környezetbe. A pangó vizet nem szereti. A mély árnyékot nem tűri.

Felhasználható sziklakertbe, cserjecsoportba, nyaralóba, alacsony sövénynek, teraszra kaspóba, sírra. Gyepfelületek szegélyén évelőkkel, egynyáriakkal, alacsony cserjékkel jól mutat.

Ültetési távolság: 60-100 cm

A betegségek megelőzésére ajánlott ősszel és kora tavasszal lemosó permetezés alkalmazása.

Biztonságos szállítás

A megrendelt dísznövényeket két rétegű hullámkartonból készült, masszív dobozban kapod meg, melyek belső kialakítása megakadályozza, hogy szállítás közben a növények megsérüljenek, felboruljanak, vagy a föld kicsorogjon belőlük.

Mindezek mellett minden doboz biztosítva kerül feladásra, így látható sérülés esetén ne vedd át a csomagokat, a szálító cég visszahozza nekünk, mi pedig kicseréljük!

A növények raktáron vannak, azokat a megrendelés után azonnal postázzuk. Kivételt képez ez alól a pénteki nap, hiszen a pénteken feladott növényeket csak hétfőn kapnád meg, ezen a két napon pedig nem szeretnénk, ha a kert jövőbeni díszei fény nélkül senyvednének.

Megkérünk ezért arra is, hogy a növényeket a leghamarabb vedd át a szállító cégtől, majd azonnal bontsd is ki őket, locsold jól meg, hogy ültetésig a legjobb formában maradjanak!

Biztonságos szállítás!

Asztali nézet megjelenítése