Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

40 mm-es műfű - Evolution kivitel, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből

40 mm-es műfű - Evolution kivitel, 8 év garancia - 2 méter széles tekercsből

7 550 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
m2

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polipropilén
Fűszálak hosszúsága40 mm
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)10 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Napsütés elleni védelemIgen: Anti-UV stabilizáció
Termékcsalád Műfű

Termékjellemzők

A természetes fű ideális alternatívája, nagyszerű hasonlóságának köszönhetően. Ha örökké zöld környezetre vágyik, a ZURICH EVOLUTION a legjobb megoldás.

Az Evolution műfű előnyei

Zöld/barna szálösszetételének köszönhetően igazán hasonlít a természetes gyepre. Felülete csúszásmentes, ráadásul a perforált alap kiváló vízelvezetést biztosít. Sokáig megőrzi természetes megjelenését. Használatával időt, pénzt, energiát spórolhat, ugyanakkor nincs szükség a permetezőszerek használatára. Az új 2021-es modelleket megemelt memória hatékonysággal látták el, így a feltekert és a lépések következtében lenyomott állapot után a szálak hamarabb elérik az eredeti formájukat.

Ajánlott felhasználási terület: udvarba, teraszra, erkélyre, játszótérre, bármilyen dekorációhoz, hiszen tökéletes helyettesítője a természetes gyepnek.

Mit kell tudni az Evolution műfűanyagáról?

Szálak anyaga: PE (egyenes) + PP (göndör, Alap: PP + nem szőtt textília + latex)

  • Szín: zöld - barna (4 árnyalat)
  • Anti-UV stabilizáló
  • Vízelvezetés: 800-1000 l / h / m²
  • Szálmagasság: 40 mm

Műfű UV védelem - 8 év garanciával!

A műfüvek legnagyobb ellensége a napsugárzás, annak is természetesen a romboló UV tartománya. Gyártónk szabadalmazott megoldásai már alapanyag szinten biztosítják az erős UV védelmet, melyet további anti-UV stabilizációs eljárásnak vetik alá.

Az eredmény: igen hosszú színtartási idő, melyre a gyártó 8 év garanciát vállal!

Gyors füvesítés!

A műfüveink közös előnyei, hogy roppant gyorsan telepíthetőek, tetszés szerinti méretre szabhatóak. A méretre vágott elemeket könnyen rögzíthetjük ragasztószalaggal, vagy illesztőszalaggal és ragasztószerrel, melyek szintén megtalálhatóak webáruházunk kínálatában.

Gyönyörű gyep - fűnyírás nélkül!

Az angolok szerint a szép pázsit titka, hogy háromszáz évig öntözik és nyírják. Erről sajnos le kell mondanunk, hiszen ezt a füvet nem kell nyírni minden héten, illetve le kell mondanunk az öntözőrendszer tervezésének, kiépítésének illetve működtetésének minden költségéről és egyben öröméről is...

Aki már próbált szép pázsitot telepíteni és nem sikerült, azoknak javasoljuk, hogy tegyenek egy próbát műfüveinkkel. Már egy kisebb tekercs műfű is kertet varázsol egy erkélyből, vagy garázsból! Webáruházunkban megvásárolható műfű seprű segítségével könnyen tisztán tarthatjuk műfüves területeinket.

Vízáteresztő - csúszásmentes zöld felület műfű segítségével!

Természetesen minden műfű teljesen vízáteresztő, kültéri kivitelű, eső-hó nem árt neki, a víz nem áll meg rajta. Ezáltal csúszásmentes felületet biztosít.

No Allergy: allergiamentes műfű!

A műfű tökéletes megoldás mindazon allergiás betegeknek, melyek érzékenyek a pázsitfűfélék pollenjeire, vagy a fűnyírás közben felvert porra!

A PRO műfű 2 négyzetméterre rendelhető!

A feltüntetett ár 1m2-re vonatkozik. A Pro műfüvek 2 méter szélességben rendelhetőek, minimum rendelés 2m2.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a webáruházunkon kapható összes műfüvet tekercs mérettől függetlenül, elképzelhető, hogy a csomagolási és szállítási okokból kifolyólag a megrendelt mennyiséget nem egy darabban fogja megkapni!

Bizonytalan műfű vásárlással kapcsolatban? Válassza kedvezményes árú termékmintánkat: 40 mm-es Pro műfű termékminta

Műfű telepítés - műfű lerakás videó!

A műfű telepítéséről készítettünk egy viszonylag hosszú videót, melyben bemutatjuk 200 m2 műfű lerakását, egy már benőtt, belakott kertben. Megmutatjuk, hogy hogyan kell lerakni a műfüvet bokrok közé, fák köré, íves pallók mentén és sziklakertek mellett. Szó lesz az alapról, a geotextíliázásról, a műfű ragasztásáról, tisztításáról is. Tehát minden egyben a műfű lerakás - műfű telepítés videónkban!

Asztali nézet megjelenítése