Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Szőtt árnyékoló háló 85%, rögzítő hurkokkal TEXANET (2x50 méter) zöld

Szőtt árnyékoló háló 85%, rögzítő hurkokkal TEXANET (2x50 méter) zöld

52 670 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)50 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Sűrűség120 g/m2
Szín Zöld
Termékcsalád Árnyékolók
TípusSzőtt háló (raschel háló)

Termékjellemzők

Texanet betekintésgátló háló 85% takarással
A Texanet árnyékoló 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ily módon alkalmas lehet a privát tér megteremtéséhez kültéren és szabad, körbekerített térben. Tökéletes megoldás lehet telkek, kertek, sportpályák, játszóterek, építési telek és lakóterek elkorlátozására. Rögzítő hurkokkal ellátott árnyékoló háló. Webáruházunkban 150 cm és 200 cm magas kivitelben, 10 méteres és 50 méteres hosszúságban érhető el.

Texanet szőtt árnyékoló háló felszerelése
Méretre vágása ollóval is elvégezhető, függőleges irányban ajánlott elvégezni. Jó szakítószilárdságú, UV sugárzásnak és szélnek ellenálló anyag.
A szőtt árnyékoló hálók stabil kerítésre/korlátra felszereléséhez használható Fixatex műanyag klipsz és Bridfix műanyag kötegelő is. 40-50 cm-ként érdemes megfogatni a szőtt hálókat. Szeles területen való felszerelés során körültekintően kell rögzíteni a hálót.

Nortene szőtt árnyékoló hálók
A Nortene különböző méretű és különböző sűrűségű hálót gyártat, amelynek belátáskorlátozó hatása 75-100% között változik. Mindegyik HDPE nagy sűrűségű polietilénből készül, UV stabilizátor hozzáadásával, annak érdekében, hogy a szín és az alapanyag is tartósabb legyen. Nagyszerűen alkalmazható teraszok, balkonok korlátján, ponthegesztett és drót kerítéseken belátástakaróként.

Asztali nézet megjelenítése