Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátásgátló 90%, rúd bambusznád kerítés - BAMBOOFLEX (2x3 méter) Utolsó darabok!

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Belátásgátló 90%, rúd bambusznád kerítés - BAMBOOFLEX (2x3 méter) Utolsó darabok!

19 690 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Bambusz
Belátáskorlátozás 90%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Szín Natúr

Termékjellemzők

BambooFlex - A rugalmas bambuszkerítés
A természetes bambusznád az egész világon nagyon divatos, házon belül és kívül is szívesen alkalmazzák lakásdekorációs-építkezési célokra. A BambooFlex termék valódi hasított bambuszrúdból készül, ezzel különleges eleme lehet a belső és külső tereknek is! Lakásban, irodában akár falvédőként is használhatjuk, kültéren pedig belátáskorlátozóként funkcionálhat. Felhasználható erkélyen, teraszon, kertben, de akár szórakozóhelyen, nyaralóban is.

Természetes bambusz anyagból
A bambusz trópusi eredetű növény, mely ismert strapabíró képességéről és melegséget árasztó hangulatáról. Az egzotikus megjelenésű bambusz nagyon jól alkalmazható tengerparti és vízparti nyaralók, horgászházak dekorációja során is. A BambooFlex termék 15 mm szélességű bambusz szálakból áll, mely galvanizált huzallal vannak összefűzve. Nagyon dekoratív és erős tartású. 150 és 200 cm magasságú tekercsben kapható, 3 méteres hosszban.

90%-os belátáskorlátozás
A hasított bambusznád kerítéssel nem tudjuk teljes mértékben kizárni a nem kívánt tekinteteket a kertünkből, azonban az átlátást 90%-ban gátolja, ily módon szinte teljesen kizárhatjuk a külvilágot! Nagyszerű természetes belátásgátló válhat tehát a bambuszos kerítésből is.

Asztali nézet megjelenítése