Drótháló

Drótháló műanyaggal bevont, pontheg., 12.7x12.7 mm szem, Fensanet Plast (1x25m)

Drótháló műanyaggal bevont, pontheg., 12.7x12.7 mm szem, Fensanet Plast (1x25m)

29 970 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag + fém
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)1 méter
Méret: tekercs szélesség (m)25 méter
Rácsosztás 12.7 x 12.7 mm
Szín Zöld
Termékcsalád Fém rács, drótháló

Termékjellemzők

Ponthegesztett drótháló műanyag bevonattal
A Fensanet drótháló prémium galvanizált és hegesztett huzalból készül, melyet zöld színű PVC műanyag bevonattal láttak el. A Nortene Fensanet Plast háló felhasználható építési-barkácsolási feladatokhoz, ketrecek építéséhez, területek elkerítésére-védelmére, növények fejlődésének elősegítésére.
Az első osztályú alapanyagból készülő ponthegesztett drótháló zöld színű, ezáltal minden kerti környezetbe, növények, bokrok közé jól beilleszthető.

Fensanet Plast 12 rács 12.7 x 12.7 mm-es osztással, négyzet alakú lyukakkal
A műanyagozott fémháló négyszögletes rácsozattal készül, mely 12.7mm x 12.7mm méretű. A huzal vastagsága 0.65 mm, a műanyagbevonattal együtt 0.9 mm. A Fensanet Plast dróthálók a PVC bevonatos, elektro-galvanizált négyzetrácsok csoportjába tartozik. A galvanizálás legfontosabb feladata a felületvédelem, ezáltal növekszik az alapanyag élettartama.
A Fensanet Plast műanyag bevonatú ponthegesztett drótháló különböző szemmérettel is megrendelhető, hogy mindenki megtalálja a saját szükségleteinek megfelelőt! Hosszirányban és keresztben is vágható, ezáltal az egyéni igényeknek megfelelően méretezhető.

Asztali nézet megjelenítése