Fém kerti díszek, állatfigurák

Peacock páva figura, legyezőszerű tollakkal, fém, zöld

Peacock páva figura, legyezőszerű tollakkal, fém, zöld

22 640 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fém
GyártóNortene
Méret: hosszúság (cm)27 cm
Méret: magasság (cm)56 cm
Méret: szélesség (cm)80 cm
Szín Zöld
Termékcsoport Dísz állatfigura

Termékjellemzők

Peacock - páva színes tollakkal

A páva kakas legyezőszerűen kiterített, csodás színes farktollával mindenkit lenyűgöz! Utánozza ezt a látványt a Nortene Peacock stilizált pávafigurával, mely egzotikus megjelenést biztosít kertjének. A kék és zöld tollakkal rendkívül hasonlít az igazi pávához.

Fém páva jellemzők

- mérete: 80 x 56 x 27 cm.
- a fém dekorfigura teljes magassága körülbelül 80 cm.
- könnyen mozgatható.
- hegesztett fémből készül és speciális festékkel van bevonva.
- több részben szállítva, mely könnyen összeszerelhető.

Nortene fém állatfigurák

Tökéletes ajándékötletet keres kertbarát vagy állatbarát ismerőse számára? A fém állatfigura ötletes megoldás lehet! A Nortene páva, kócsag, sündisznó, tyúk, kakas, kiscsibe és hüllő figurák könnyen elhelyezhetőek bármely kertben.

Hol használható a Nortene fém állat?

A fém állatok tökéletes díszei lehetnek a kerti tónak, a virágágyásnak, a kerti ösvényeknek és a nyílt tereknek egyaránt.Helyezze bárhová, minden tekintetet megragadnak a színes vagy antikolt állatfigurák!

Fém állatfigura, mint kerti dekoráció

Egy rendezett kert a maga természetességében is alkalmas a kikapcsolódásra. Játszhatunk szabadtéri játékokat, piknikezhetünk a fűben vagy akár tornázhatunk - egyszóval számtalan mód adódik arra, hogy aktívan kiélvezzük a kert meglétét. Sokan azonban jobban kedvelik a kertet pihenésre használni, például a napágyon feküdni vagy az árnyékban olvasni egy jó könyvet. Bármelyik táborba is tartozunk, az biztos, hogy még kellemesebbé tehetjük a kertben töltött időt, ha díszeket is elhelyezünk benne.

A Nortene fém állatfigura, mint kerti dekoráció tökéletesen használható minden környezetben, szebbé téve ezzel a külső tereket! Ráadásul az állatfigurák segítségével életet vihet a legegyszerűbben berendezett kertbe is.

Asztali nézet megjelenítése