Növényfuttató, térelválasztó

Classic Metal Trellis félköríves fém növényfuttató (30x120 cm) barna

Classic Metal Trellis félköríves fém növényfuttató (30x120 cm) barna

5 110 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fém
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)120 cm
Méret: szélesség (cm)30 cm
Szín Barna
TípusFém növényfuttató

Termékjellemzők

Természetes kerti dekoráció futónövényekkel

A kertszépítéskor futónövényeket, kúszónövényeket is telepíthetünk a kertbe, közülük legismertebb a borostyán, a futórózsa, az iszalag vagy klematisz. Ha sikerült kiválasztani a nekünk tetsző kúszónövényt, a támrendszerről is gondoskodni kell. A támasztékok és futórácsok segítségével megelőzhető, hogy a szél kárt tegyen a növényben, és azáltal, hogy támaszt biztosítunk nekik segíthetjük a növény optimális fejlődését. Egy megfelelő futtatótórács pedig a kúszónövény szépségét is kiemelheti!

Classic Metal Trellis félköríves fém futtató

A Nortene Classic Metal Trellis nevű futtatója egy egyszerű félköríves futtató, amely fémből készül. Zöld és barna színben, és több méretben kapható, így igazodva a különböző méretű növényekhez. Mérete 30x120 cm.

Leszúrható íves futtatórács

A fém szerkezet közvetlenül a talajba helyezhető, leszúrható, így biztosít támfalat a futónövények számára. Hálós szerkezetű, ezzel is segítve a futónövények megkapaszkodását. A leszúrható kivitel miatt könnyű elhelyezni, és áthelyezni is.

A kis méretű, könnyű futtatórács előnye

A kis méretű Classic Metal Trellis előnye, hogy olyan dézsás növények mellett is alkalmazható, amelyeket nyáron kint tartunk, a hideg évszakban azonban télikertbe, lépcsőházba kell szállítani teleltetéshez. Ekkor nem muszáj a futtatórácsot elvenni a növénytől, hanem a cserépben hagyva azzal együtt is könnyen mozgatható a dísznövényünk!

A növények rögzítéséhez szükséges rögzítő és kötegelőanyagok is megtalálhatók kínálatunkban!

Asztali nézet megjelenítése