Kerti fólia, védőháló

Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)

Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)

3 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)5 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Szín Átlátszó
Termékcsalád Kertészeti fólia

Termékjellemzők

Climafilm 50 mikron vastagságú PE fólia

A Nortene speciális kertészeti fóliája kis sűrűségű polietilénből készült, átlátszó színben. Filmvastagság: 50 μ, mely UV-stabilizálással van ellátva, hogy nagyon ellenálló legyen és akár több éven keresztül használni lehessen.
A csomag csak a fóliát tartalmazza, a sátorrudakat is tartalmazó kép illusztráció!
 

Climafilm fólia használata

A könnyű súlyú fólia könnyedén elhelyezhető. Alkalmazhatjuk vázrendszeren, fóliasátorrudakon (nem tartozék!). A polietilén Climafilm fóliát az év tavaszi és őszi időszakában javasolt használni, elsősorban február, március, április, május és szeptember, október, november hónapokban.
 

Climafilm kertészeti fólia termesztéshez, előneveléshez

A Climafilm fólia kiváló segítőtárs lehet a korai gyümölcs- és zöldségtermesztés folyamatában. Használhatjuk konyhakerti növények előneveléséhez, például saláta, zöldhagyma, póréhagyma, retek termesztéséhez.
A fóliatakarással megváltoztathatjuk a termesztő környezetet, ezáltal kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a növények fejlődéséhez, akár hideg időben is megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk. A növények korábban növekednek, ezáltal korábban lehet szüretelni. Véd az esőtől, széltől és fagytól.
 

Kertészeti fóliák alkalmazása

A szabadföldi növénytermesztés során az otthoni veteményeskertben is alkalmazhatunk különböző kertészeti fóliákat, melyekkel megváltoztathatjuk a környezet jellemzőit. A polietilén fóliák átengedik a fénysugarakat és hősugarakat, de a nedvességet nem. A talajtakaráshoz felhasznált fólia által csökkenthetjük a gyomosodást, illetve befolyásolhatjuk a talaj vízháztartását is.
De közvetlenül a növények takarásához is felhasználhatóak a fólia, ezáltal hideg időben is melegebb klímát biztosíthatunk a zöldségeknek, konyhakerti növényeknek.

Asztali nézet megjelenítése