Kerti fólia, védőháló

Védőháló madarak ellen, Easynet madárháló, 17x17 mm szem (2x10 méter)

Védőháló madarak ellen, Easynet madárháló, 17x17 mm szem (2x10 méter)

3 750 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polipropilén
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)10 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Rácsosztás 17 x 17 mm
Szín Fekete
Termékcsalád Védőháló (jég, rovar, madár ellen)

Termékjellemzők

Nortene Easynet madárkár elleni védőháló
A madárháló feladata, hogy távol tartsa a madarakat a gyümölcsöktől, zöldségektől, termésektől, így megelőzve a madártámadást, a kártételt, a termés pusztítását. Az Easynet növényvédő háló hatékony eszköz lehet a madarak ellen. Könnyen elhelyezhető.

Négyzet szemforma, 17x17 mm-es szemméret
A 17x17 mm-es szemméretű háló fekete színével beleolvad a környezetbe, ily módon szinte láthatatlanná válik a betolakodók számára. Anyaga extrudált polipropilén, mely UV-védelemmel van ellátva, hogy a napsugárzás és az időjárás viszontagságait is állja. Négyzet szemformával készül.

Madár elleni védelem a kertben, gyümölcsösben, szőlőültetvényen
A madarak elleni védekezés eszköze lehet az elektromos madárriasztó, a hagyományos madárijesztő, illetve a madárháló is. A madárháló segítségével környezetbarát módon védekezhetünk a madarak káros tevékenysége ellen.
Főként a seregélyek, de más madarak (veréb, galamb) is szeretik a gyümölcsöket megdézsmálni, mellyel ugyan megóvnak minket a szüretelés fáradalmaitól, de a termés elfogyasztásától is. Szőlősorok, gyümölcsösök, zöldségesek, kiskerti ágyások, szabadföldi veteményesek védelmére is választhatjuk a különböző szemméretű és szemformájú hálókat, melyből többféle változatot kínál a Nortene.

Asztali nézet megjelenítése