Kerti fólia, védőháló

Védőháló jégeső ellen, Hailnet hurkolt jégháló, 7x6 mm szem (6x10 méter) fekete-zöld

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
Védőháló jégeső ellen, Hailnet hurkolt jégháló, 7x6 mm szem (6x10 méter) fekete-zöld

16 045 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)10 méter
Méret: tekercs szélesség (m)6 méter
Szín Fekete-zöld
Termékcsalád Védőháló (jég, rovar, madár ellen)

Termékjellemzők

Hailnet hurkolt jégháló
Erősített monofil anyagból készült védőháló, mely jégkár és madárkár ellen is védelmül szolgálhat. A jégeső és a repülő kártevők, madarak ellen is védhet. HDPE nagy sűrű polietilén, UV-stabil anyagból gyártva, hurkolt kivitelben.
10 és 100 méteres tekercshosszúsággal vásárolható meg, 2-3-4-6 méteres szélességgel. A hálószemek négyzet alakúak, szemkiosztása: 7x6 mm. Színe: zöld-fekete.

A Hailnet jégkár elleni védőháló könnyen telepíthető és megfelelő igénybevétel és alkalmazás esetén újrafelhasználható. A jégvédő hálót a minél tartósabb használhatóság érdekében csak tavasztól az ősz végéig javasolt használni, ezáltal megóvhatjuk a téli időjárás és havazás kártételétől. A jégeső elleni háló a fák fölé kifeszítve látja el feladatát, védi meg a gyümölcsfákat, szőlőültetvényeket, de akár autók védelmére is használható.

 

Védelem a jégeső ellen és védekezés a jégkár csökkentése érdekében
Időjárásunk egyre kiszámíthatatlanabb, gyakran szélsőségek között mozog, így a záporok és zivatarok sűrűjében jégeső is bekövetkezhet. A jégkár elleni védekezés egyik eszköze lehet a jég elleni takarás. A jégeső leginkább a mezőgazdaságban okozhat kárt, akár szántóföldi növénytermesztésről van szó, akár gyümölcsös vagy zöldséges ültetvényről. Az érintett növények köre széles lehet, például kukorica, búza, napraforgó, barack, szilva, alma, meggy, szőlő, káposzta, paprika, stb, ezért ha nagy értéket képvisel a várható termés, akkor érdemes átgondolni a jégvédő háló szükségességét.

Mindemellett a jégeső a szabadban parkoló autókat is veszélyeztetheti, a jégszemek horpadást, szélvédőbetörést, egyéb fizikai kárt okozhatnak a kocsiban. Fizetett parkolók, tető nélküli, szabadtéri parkolók esetében is volt már példa a jég elleni takaróháló felszerelésére, az értékvédelem miatt.

Asztali nézet megjelenítése