Műsövény

- Hordozható függőleges kert (115cmx57cmx22cm) zöldfal

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: {{kategoria}}.
- Hordozható függőleges kert (115cmx57cmx22cm) zöldfal

78 000 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag + fém
Kiszerelés 1 db
Méret: hosszúság (cm)22 cm
Méret: magasság (cm)115 cm
Méret: szélesség (cm)57 cm
Szín Barna
TípusZöldfal

Termékjellemzők

Hordozható függőleges kert

A zöldfal vagy függőleges kert, amelyet bármilyen beltéri vagy kültéri növénnyel beültethetünk, sokféle formában létezik, de mindegyikben az a közös, hogy egy gyönyörű függőleges növényfalat kapunk. Az Innowall zöldfalai precízen kialakított, prémium minőségű szerkezetek, egymásra épülő elemei bármekkora falfelületre bővíthetőek. (minimum 60 cm széles)

Kialakításuk a növények számára optimális, a folyadékot, valamint a tápanyag utánpótlást alulról kapják, mert így éppen annyi mennyiségű vízhez és tápanyaghoz jutnak hozzá, amire ténylegesen szükségük van, megteremtve a megfelelő körülményeket.
Túlöntözésükre az esély minimális, minden növénytartó végén egy vízszintmérő került elhelyezésre, melynek segítségével könnyen szemmel tarthatjuk a növénytartóban tárolt víz mennyiségét, függőleges kertünk víz igényét.

A függőleges kert további nagy előnye, hogy a drága és időigényes rendszert nem kell kiépíteni hozzá, valamint a víz pótlásán kívül nem kell karbantartani, ezáltal gondozásmentes, használatot biztosít.

Asztali nézet megjelenítése