Lakberendezési és LED világítás szaküzlet és bemutatóterem

Új helyszínen, megújult környezetben, kibővült kínálattal várjuk meglévő és új ügyfeleinket! Tekintse meg hajdúböszörményi bemutatótermünket és az általunk forgalmazott világítástechnikai termékek, stukkók és beltéri dekorációs elemek széles választékát!

Az ANRO Épületdíszítés Kft. épületdekorációs termékek forgalmazása céljából jött létre 2005-ben. A kezdetektől fogva az interneten értékesítettük a termékeket, azonban az évek múlásával szükségessé vált egy bemutatóterem kialakítása, ahol a forgalmazott árucikkek személyesen is megtekinthetőek voltak. A 2012-ben létrehozott üzlethelyiséget 2017-re kinőttük, ezért 2017 márciusában ismét költöznünk kellett - ekkor vehettük birtokba az új telephelyet Hajdúböszörményben, az Almássy Márton u. 1/A alatt. Az itt található üzlethelyiség bemutatóteremként és szaküzletként is működik, hiszen nemcsak a termékek szemrevételezésére van lehetőség, hanem szakmai tanácsadás is kérhető!

Megközelíthetőség - térkép

Térkép

A lokációért kattintson a képre!

Az ANRO LED szaküzlet a 35-ös számú főút mentén található, egy Shell benzinkút szomszédságában. Személygépkocsival, busszal, tehergépjárművel, motorral egyaránt könnyen megközelíthető az épület, melyhez számos parkolóhely tartozik, így kényelmesen, parkolási díj nélkül vásárolhat. A 35-ös főút mellett húzódó kerékpárút a biciklivel érkezők dolgát is megkönnyíti, ráadásul a bolt előtt található kerékpártárolóban biztonságban helyezhetik el járműveiket az érkezők. Üzletünk állatbarát, de megkérjük látogatóinkat, hogy kedvencüket csak úgy hozzák be a vásárlótérbe, hogy azzal a többi ügyfelet ne zavarják meg!

Az ANRO LED világítástechnikai és lakásdekorációs bemutatóterem hétfőtől-péntekig 7:30-16:30 között, szombatonként pedig 8:00-12:00 között áll az érdeklődők rendelkezésére. Telefonszámunk és email címünk nem változott, ügyfélszolgálatunk a 06-52-220-054 telefonszámon érhető el, az írásos megkereséseket az info@anro.hu elektronikus levélcímen várjuk. Munkatársaink készségesen segítenek a felmerült kérdések megválaszolásában, akár folyamatban lévő megrendelésről, akár a termékek kiválasztásáról van szó!

A hajdúböszörményi LED bemutatóteremmel egy helyszínen található a raktárunk is, ezáltal az általunk forgalmazott világítástechnikai termékek, kültéri-beltéri dekorációs elemek, árnyékolástechnikai cikkek, villamossági szerelvények akár azonnal is megvásárolhatóak! Hatalmas készletünknek köszönhetően gyors kiszolgálást tudunk biztosítani, de amennyiben valamely megvásárolni kívánt árucikk mégsem érhető el a helyszínen, azt beérkezés után (a szállítási díj megfizetése mellett) postai úton is tudjuk továbbítani a vásárlóink részére.

Üzletünkben készpénzt és bankkártyát is elfogadunk, de van mód arra is, hogy előzetes átutalással kiegyenlítsék a rendelés végösszegét, így az üzletben már csak az átvételt kell lebonyolítani.

Vagyonvédelmi okokból az épület külső és belső területei kamerás megfigyelés alatt állnak, kérjük ezt vegyék figyelembe üzletünk meglátogatásakor! Várunk minden kedves meglévő és leendő ügyfelet, érdeklődőt, látogatót akár Hajdúböszörményből, akár távolabbról érkeznek!

 

ANRO Épületdíszítés - kültér, üzlet, parkoló

Bejárat Bejárat és kerékpártároló

Kültér és parkoló

ANRO Lakberendezési és világítástechnikai áruház

ANRO Lakberendezési és világítástechnikai áruház

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

ANRO Épületdíszítés - beltér, üzlet, bemutatóterem

ANRO Beltér

Bemutatóterem

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

ANRO Épületdíszítés - ügyfélszolgálat, csomagoló, raktár

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Az ANRO LED világítástechnikai és lakásdekorációs bemutatóterem hétfőtől-péntekig 7:30-16:30 között, szombatonként pedig 8:00-12:00 között áll az érdeklődők rendelkezésére. Telefonszámunk és email címünk nem változott, ügyfélszolgálatunk a 06-52-220-054 telefonszámon érhető el, az írásos megkereséseket az info@anro.hu elektronikus levélcímen várjuk.

Asztali nézet megjelenítése