Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Szőtt árnyékoló háló 95%-os takarás, TOTALTEX (2x10 méter) barna

Szőtt árnyékoló háló 95%-os takarás, TOTALTEX (2x10 méter) barna

18 120 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Belátáskorlátozás 95%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)10 méter
Méret: tekercs szélesség (m)2 méter
Sűrűség130 g/m2
Szín Barna
Termékcsalád Árnyékolók
TípusSzőtt háló (raschel háló)

Termékjellemzők

Totaltex betekintésgátló háló 95% takarással
A Totaltex árnyékoló 95%-os belátáskorlátozást biztosít, ily módon alkalmas lehet a privát tér megteremtéséhez kültéren és szabad, körbekerített térben. Tökéletes megoldás lehet telkek, kertek, sportpályák, játszóterek, építési telek és lakóterek elkorlátozására.
Webáruházunkban 100 cm, 150 cm és 200 cm magas kivitelben, 5 méteres, 10 méteres és 50 méteres hosszúságban érhető el, 6 év gyártói garanciával.

Totaltex szőtt árnyékoló háló felszerelése
Méretre vágása ollóval is elvégezhető, függőleges és vízszintes irányban is elvégezhető, vágás uán nem bomlik. Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. Jó szakítószilárdságú, UV sugárzásnak és szélnek ellenálló anyag.
A szőtt árnyékoló hálók stabil kerítésre/korlátra felszereléséhez használható Fixatex műanyag klipsz és Bridfix műanyag kötegelő is. 40-50 cm-ként érdemes megfogatni a szőtt hálókat.

Nortene szőtt árnyékoló hálók
A Nortene különböző méretű és különböző sűrűségű hálót gyártat, amelynek belátáskorlátozó hatása 75-100% között változik. Mindegyik HDPE nagy sűrűségű polietilénből készül, UV stabilizátor hozzáadásával, annak érdekében, hogy a szín és az alapanyag is tartósabb legyen. Nagyszerűen alkalmazható teraszok, balkonok korlátján, ponthegesztett és drót kerítéseken belátástakaróként.

 

Asztali nézet megjelenítése