Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1.5x5 méter)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, modern árnyékoló háló EVERLY (1.5x5 méter)

19 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Poliészter
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)5 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Sűrűség600 g/m2
Szín Szürke
TípusSzínezett vagy nyomtatott minta

Termékjellemzők

Árnyékoló hálók és betekintésgátlók az ANRO-nál!
Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is.

A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók, mint amilyeneket a nagy múltú Nortene is gyárt! Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

Everly modern árnyékoló háló 85% takarással
A 85%-os takarással rendelkező Everly háló egy modern, dekoratív megjelenésű és kiváló minőségű takaró. PVC bevonatú poliészter szálakból készül, amely jól védett az UV sugárzás ellen, ezért napnak nyugodtan kitehetjük őket! Segítségével elrejthetjük és megőrizhetjük a teraszon, balkonon, erkélyen, tetőnapozón, medence körüli területen végzett tevékenységeket. Alkalmas a szél csillapítására is, de át is engedi a levegőt.

Fűzőlyukak által gyorsabb a felszerelés!
Az Everly árnyékoló háló egyik nagy előnye, hogy fűzőlyukakkal rendelkezik. A fém karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőt! Meglévő alsó és felső tartóléc esetén a Snugger gumikötözővel is gyorsan haladhatunk. A karikáknak köszönhetően ringlis árnyékoló hálónak nemcsak felszerelése, hanem a leszerelése is gyorsabban végezhető el. Mérete vágása függőleges irányban ajánlott.

Asztali nézet megjelenítése