Kültéri állólámpa

Kanlux Novia 120 D kerti állólámpa, 50 cm magas (GU10)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Kültéri állólámpa.
Kanlux Novia 120 D kerti állólámpa, 50 cm magas (GU10)

10 000 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Alumínium
Búra kivitele Üveg
Búra színe Átlátszó
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat GU10
Foglalatok száma1 darab
GyártóKanlux
IP védelmi szint IP44
Méret: hosszúság (mm)128 mm
Méret: magasság (cm)50 cm
Méret: szélesség (mm)105 mm
Mozgásérzékelő Nem mozgásérzékelős
Szín Fekete
Tartószerkezet anyaga Alumínium
Tartószerkezet színe Fekete

Termékjellemzők

Elegáns megjelenésű, modern kialakítású kültéri állólámpa. Magassága 50 cm. 1 darab GU10 izzóhoz tervezve, csak lefelé világít.

A fényforrás nem tartozék, de legfeljebb 20 Watt erősségű izzó használata javasolt. Amennyiben LED lámpát választana hozzá, kínálatunkban azt is talál: GU10 LED spot égők.

A jól kiválasztott fények olyan hellyé változtatják át a kertet, ahol kellemes környezetben lehet eltölteni az időt, pihenni, szórakozni. A Novia kerti lámpák a dekorációs és az általános világítási feladatoknak is eleget tesznek. Az újjászületés sötétedés után valósul meg, amikor a fények hasznos és díszes kiegészítőjévé válnak a külső térnek!

A Novia családban kétféle álló- és kétféle oldalfali lámpát találhatunk meg, melyeket webáruházunk termékei között is megtalál. A modern dizájnról az elegáns fekete színezés, valamint a szögletes és íves formák összhangja egyaránt gondoskodik.

A 230 Voltos GU10-es izzókhoz tervezett lámpatesteknek további különlegessége egy keskeny csík is megjelenik a lámpatest burkolatán. Ez egyfajta világító ablak, amely jelzőfényként működik, ha a lámpát felkapcsolják. A modern dizájnról az elegáns fekete színezés, valamint a szögletes és íves formavilág összhangja egyaránt gondoskodik.

IP44 védettsége miatt kültérben, fröccsenő víznek kitett helyen is felszerelhető. A Novia kerti lámpacsalád nagyon dekoratív lehet családi nyaralókban, kisebb apartmanokban, szálláshelyek belső udvarán, magánlakóparkok kertjében is! Járdák, közlekedőutak, sétányok, garázshoz vezető behajtók világításához is felhasználható.

Asztali nézet megjelenítése