Díszléc ragasztás, stukkó beépítés segédanyagok

Ragasztószalag, univerzális duct tape, 10 méter

Ragasztószalag, univerzális duct tape, 10 méter

690 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Felhasználás helyeKültérre is
GyártóEMOS
Méret: szélesség (mm)48 mm
Méret: tekercs hosszúság (m)10 méter
Méret: vastagság (mm)0.21 mm

Termékjellemzők

Univerzális öntapadó ragasztószalag - Emos Universal Duct Tape

A duck tape/ duct tape jellemzője, hogy nagy nyújtási erősségű, de keresztirányban könnyen téphető kézzel is és kiválóan ragad. Az univerzális ragasztószalag extrém módon ragad a különböző felületekre, emellett kiválóan ellenáll az időjárási körülményeknek is, valamint vízálló és UV álló.

A szövetszalag színe szürke. A ragasztószalag textil hordozón található polietilén fóliából természetes gumi alapú ragasztóanyaggal. 5-80°C között használható.

 

Széles körben használható fel javításhoz, tömítéshez, rögzítéshez, kötözéshez, megerősítéshez, javításhoz, védelemhez, stb. Például törött locsolótömlők javításához, csövek rögzítésére, csőszereléshez, polikarbonát lapok tömítéséhez, sátoranyag ideiglenes foltozásához is.

Városi legendák a szövetszalag számtalan felhasználási módjáról keringenek cipőjavítástól, napszemüveg és szárítókötél készítésen át egészen a szövetszalag-szoborig, ezzel is kifejezve a termék sokszínűségét. A kertben, műhelyben, házban, kültéren és beltéren is találhatunk neki feladatot!

Asztali nézet megjelenítése