Napvitorla

Sunnet Kit Polyester négyzet alakú napvitorla (árnyékoló) 3.6 x 3.6 m - zöld

Sunnet Kit Polyester négyzet alakú napvitorla (árnyékoló) 3.6 x 3.6 m - zöld

22 510 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Árnyékolás 90%
GyártóNortene
Méret: hosszúság (cm)360 cm
Méret: szélesség (cm)360 cm
Sűrűség165 g/m2
Szín Zöld

Termékjellemzők

Napvitorlák 2 év UV garanciával!

UV-álló Nortene napvitorlák 90% árnyékolással, eső és nap ellen is!
A Sunnet Kit Polyester típus 165 g/m2 nagy sűrűségű, UV kezelt HDPE (a HDPE átlátszatlan fehér viaszos anyag) poliészter anyagból készülő napvitorla, mely védelmet nyújt az eső és a nap ellen is. 90%-os árnyékolási képességével csökkenti a napsütés által okozott felmelegedés mértékét a felszerelés helyén.
Vízlepergető, anyaga nem engedi át a vizet, jó választás lehet kerthelyiségek asztalai, játszóterek felé. Ferdén felszerelve nem marad meg rajta a falevél és a csapadék.

Sunnet Kit Polyester napvitorlák felszerelése
A napvitorla sarkában található fém gyűrűkkel és a tartozék kötél segítségével egyszerűen felszerelhető. Rögzíthető oszlopra vagy homlokzaton elhelyezett fali akasztószemre, szemes csavarra, de akár erős fára, eresz aljára is.
A napvitorlák erősített szélekkel van ellátva, elasztikus anyaga pedig tökéletes feszítést tesz lehetővé. Megfelelő szerelés esetén speciális kialakításának/formájának köszönhetően nem gyűrődik, nem hajlik vissza. A felszerelés során figyelemmel kell lenni, hogy kissé feszesen és ferdén helyezzük el a Sunnet Kit Polyester napvitorlát, ily módon le tud róla folyni az esővíz és a levelek sem maradnak a tetején.

A csomag tartalma
1 darab árnyékvitorla (négy sarkában fém karika a rögzítéshez), valamint 4 darab HDPE kötél a kifeszítéshez, egyenként 150 cm-es hosszúsággal.

Különbség a Sunnet Kit és Sunnet Kit Polyester típusok között
Webáruházunkban a Nortene gyártó termékei érhetőek el:
Sunnet Kit: átengedi a vizet, ezért vízszintesen is felszerelhető.
Sunnet Kit Polyester: nem engedi át a vizet, ezért lejtéssel kell felszerelni.

 

Modern napvitorla külső terekre napsütés és csapadék ellen
A napvitorla egy új és igazán különleges termék az árnyékolók világában, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Működésére és megjelenésére gyanakodhatunk az elnevezéséből is: egy erős, ellenálló anyag kerül kifeszítésére, így adva árnyékot használójának a forró napokon. Természetesen kiváló menedéket biztosít az eső ellen is, így nem kell lemondani kertünk békés, pihentető hatásáról a borús, esős időszak beköszöntével sem.
A kínálatunkban megtalálható, fix napvitorlák nem csak négyzetalakban érhetők el, hanem a különlegesebb megjelenést biztosító háromszög formában is.
Felszerelésük egyszerűen kivitelezhető, amelyben óriási segítséget nyújtanak az erősített szélek, valamint a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűk. Ajánlott a felszerelést úgy elvégezni, hogy a napvitorla feszesen és kicsit ferdén helyezkedjen el, így elkerülhető, hogy rajta maradjon a víz vagy a falevelek.

Asztali nézet megjelenítése