Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Szőtt árnyékoló háló 85%, fűzőlyukakkal HAVANA (1x5 méter) barna

Szőtt árnyékoló háló 85%, fűzőlyukakkal HAVANA (1x5 méter) barna

8 370 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)5 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1 méter
Sűrűség185 g/m2
Szín Barna
TípusSzőtt háló (raschel háló)

Termékjellemzők

Havana betekintésgátló háló 85% takarással
Ha szeretné nyugalmasan élvezni magánéletét a kertben, teraszon vagy erkélyen, válassza a Nortene Havana hálóját, mely megakadályozhatja, hogy szomszédai részesei legyenek annak, amit Ön a szabadidejében csinál! A Havana árnyékoló 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ily módon alkalmas lehet a privát tér megteremtéséhez.

Ez a dekoratív szőtt háló nagyon egyszerűen tisztítható szivaccsal és semleges tisztítószerrel, amennyiben szennyeződés érné. UV-álló HDPE anyagú, ellenáll a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is. Webáruházunkban 100 cm és 150 cm magas kivitelben érhető el, 500 cm-es hosszúsággal, sötét és világos barna színben.

Havana szőtt árnyékoló háló felszerelése
A háló 4 sarkában elhelyezett réz fűzőlyukak segítségével könnyen felszerelhető a kerítésre. A fűzőlyukak miatt függőlegesen érdemes vágni, akár ollóval is, az anyag nem foszlik. Ha nem szeretnénk levágni, akkor visszahajtva is rögzíthető. A felszereléshez a Snuggers és a Bridfix kötegelők is használhatóak.


Nortene szőtt árnyékoló hálók
A Nortene különböző méretű és különböző sűrűségű hálót gyártat, amelynek belátáskorlátozó hatása 75-100% között változik. Mindegyik HDPE nagy sűrűségű polietilénből készül, UV stabilizátor hozzáadásával, annak érdekében, hogy a szín és az alapanyag is tartósabb legyen. Nagyszerűen alkalmazható teraszok, balkonok korlátján, ponthegesztett és drót kerítéseken belátástakaróként.

Asztali nézet megjelenítése