Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) bambusz

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) bambusz

15 490 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Poliészter
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1 méter
Sűrűség460 g/m2
Szín Mintás
TípusSzínezett vagy nyomtatott minta

Termékjellemzők

Árnyékoló hálók és betekintésgátlók az ANRO-nál!

Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is.
A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók, mint amilyeneket a nagy múltú Nortene is gyárt! Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

Stylia modern árnyékoló háló nyomtatott mintával

A modern árnyékoló hálók már nemcsak különleges esőnek és napnak ellenálló anyagból készülnek, hanem divatos mintával is el vannak látva. A Stylia árnyékoló egyik oldalán festett növényminta látható, mely magas minőségű nyomtatás eredménye. Kétféle mintából válogathatunk, de mindkettő természetes hatású: zöld bambusz és a vörös rózsabokor - ily módon a modernebb és a klasszikusabb, színes minták iránt vágyódók is megtalálhatják kedvencüket!

85% belátásgátlást biztosító takarószövet

A poliészter-PVC anyag 460 g/m2-es sűrűsége 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ezzel elősegítve kertünk nyugalmát. Az árnyékoló háló kerítésre szerelésével boldogan használható a kert, terasz! A levegőt átengedi, de a szelet felfogja, ezáltal szélvédett helyet alakíthatunk ki családi összejövetelekre is. Az anyag UV sugárzás ellen védett, bírni fogja tehát a tűző napot!

Fűzőlyukak által gyorsabb a belátásgátló felszerelése!

A Stylia árnyékoló hálók egyik nagy előnye, hogy fűzőszemekkel rendelkezik. A sárgaréz karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőgumit vagy kötözőt! A ringliknek köszönhetően a leszerelés is gyorsabban végezhető el. A rögzítés során a Snuggers és a Bridfix kötözők is használhatóak.
Ollóval egyedi méretre vágható, nem foszlik. Ha nem szeretnénk egyedi méretűre szabni, az anyagot visszahajtva is rögzíthetjük a tartókon. Tisztítása egyszerű, mert semleges tisztítószerrel és szivaccsal lemoshatjuk a szennyeződéseket.

Asztali nézet megjelenítése