Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Rögzítő árnyékoló nádakhoz - FIXCANE műanyag lap+huzal (26 db) zöld

Rögzítő árnyékoló nádakhoz - FIXCANE műanyag lap+huzal (26 db) zöld

550 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Kiszerelés 26 db/csomag
Szín Zöld
Termékcsalád Kiegészítők
TípusKötöző, rögzítő

Termékjellemzők

Fixcane rögzítő huzal alátéttel belátáskorlátozó nádak rögzítéséhez
A műanyag Fixcane rögzítő tulajdonképpen 2 lyukú műanyag alátétből és lágyított huzalból áll, mellyel a belátáskorlátozó nádakat rögzíthetjük esztétikusan. Igényes megoldást és esztétikus eredményt biztosít, mert különböző színekben kapható, így illeszthető a műnád színéhez.
Felszerelés: A csomag 26 darab műanyag lapkát és 4 méter lágyított huzalt tartalmaz, melyek segítségével szerszám nélkül is felhelyezhetjük az árnyékolót. Az alátét feladata, hogy nagyobb felületen tudja rögzíteni a hálót és hogy ezáltal elkerülhető legyen az árnyékoló szakadása.

Javasolt 20-25 centiméterenként rögzíteni alul és felül.

A Fixcane rögzítőkkel stabilan kötözhetjük a kerítés dróthoz vagy oszlophoz az árnyékoló hálók széleit és felületét. Ha megfelelően rögzítjük a termékeket, akkor a szél sem fogja megbontani a kötést, és esztétikai szempontból is elégedettek lehetünk! Az UV álló anyagokból gyártott Fixcane jól ellenáll a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is.

Felhasználható: merevebb műanyag hálók, műanyag nádak, szintetikus nádfonatok, műnádak felszerelésekor. A Nortene termékek közül alkalmas a Privatex, Reedcane, Naturcane, Plasticane, Fency, Plasticane Oval belátásgátlókhoz.

Megjegyzés: A termékfotón zöld színű rögzítő látható, azonban a rögzítő színe beszállításonként is változhat (zöld, sötétzöld, stb).

Asztali nézet megjelenítése