Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Rögzítő szőtt árnyékoló hálóhoz - FIXATEX kapocs (20 db) barna

Rögzítő szőtt árnyékoló hálóhoz - FIXATEX kapocs (20 db) barna

2 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polipropilén
GyártóNortene
Kiszerelés 20 db/csomag
Szín Barna
Termékcsalád Kiegészítők
TípusKötöző, rögzítő

Termékjellemzők

Fixatex műanyag rögzítőcsipesz
Rögzítő kapocs árnyékoló hálók és szőtt hálók igényes és gyors felszereléséhez. UV stabil műanyagból készül, ezért kültérre kifejezetten alkalmas, jól ellenáll a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak. Használatával gyorsan fel tudja rögzíteni, levétele után pedig újra fel tudja használni. Ideális gomblyuk nélküli szőtt belátáskorlátozók rögzítésére is. Mérete 20x25 mm.

Nyitható-zárható csipesz
A Fixatex klipsz egy csipesz jellegű rögzítő, melyet összepattintás után ismét szét tudunk nyitni. Ez a tulajdonsága előny olyan esetekben, amikor a hálót nem szeretnénk folyamatosan felszerelve hagyni (pl. télen már nincs szükség védőhálóra), vagy élettartamának kímélése folytán vissza szeretnénk szedni a támrendszerről.

Felszerelés többféle módon
A Fixatex klipsz segítségével az árnyékoló háló felső és alsó szegélyét az alsó és a felső vezetődrótra tudja felrögzíteni, ehhez egyszerűen csak átfogjuk a hálót és rápattintjuk a rögzítőt. A háló közepén is van mód a csipeszek használatára, ilyenkor két darab kapcsot kell a szövetre nyomni és összeilleszteni.

Asztali nézet megjelenítése