Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátáskorlátozó 85%, műanyag nád PLASTICANE OVAL (1.5x3 méter) natúr

Belátáskorlátozó 85%, műanyag nád PLASTICANE OVAL (1.5x3 méter) natúr

12 630 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag PVC
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Sűrűség1300 g/m2
Szín Bambusz
TípusMűanyag nád, bambusz

Termékjellemzők

Plasticane Oval PVC műnád árnyékoló

A természetes nád műanyagból készült utánzatát üdvözölhetjük a Plasticane termékekben, melyek így tartósabbak és ellenállóbbak valódi társaiknál. A PVC műnád szálak ovális profilúak, a lapok szélessége 13 mm, UV sugárzásnak ellenállóak. Szálanként poliamid fonallal vannak összefűzve.

85% belátásgátló műanyag nád

85%-os belátás elleni védelmet nyújt teraszon, erkélyen, kertben - ily módon bátran kihasználhatja kertje adottságait! Családi és baráti összejöveteleknél is szükséges lehet a magánszféra megteremtése, melyhez a különböző mértékben takaró belátásgátlók is hozzájárulhatnak. Szélfogóként, térelválasztóként is alkalmazható, külső terek árnyékolására is alkalmas. Színének és kialakításának köszönhetően dekoratív hatást kelt.

Egyszerű felszerelés

Könnyen felszerelhető, melyhez használható a színben illeszkedő Fixcane rögzítő is. Méretre igazítható, de kevés felesleg esetén visszahajtva is rögzíthető. Ha mégis a vágás mellett döntünk, akkor vágás esetén a poliamid fonalakat fűzzük össze vagy ragasszuk össze, hogy elkerüljük a varrás kibomlását. A felszerelés során vízszintes és függőleges irányban is 30 cm-enként, szelesebb helyeken 20 cm-enként ajánlott rögzíteni stabil kerítésen vagy korláton úgy, hogy a nád ne lógjon túl.

Az ovális profilú nádak mindkét oldala egyforma, igény szerint helyezhetjük fel a támasztékra, rácsra vagy kerítésre. Az 1 x 3 méteres PLASTICANE műanyag nád rögzítéséhez 3 csomag FIXCANE (26 darabos) rögzítő ajánlott.

Garancia

A PLASTICANE belátáskorlátozóra 1 év garanciát vállal a gyártó. A garancia idő csak abban az esetben érvényes a termékkel kapcsolatban, ha azt a leírásban szereplő módon, szakszerűen rögzítették. Tehát az előírt darabszámú FIXCANE rögzítővel egy azonos magasságú kerítéshez vagy korláthoz. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges!

Asztali nézet megjelenítése