Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Belátáskorlátozó 75%, természetes nádszövet REEDCANE (1.5x5 méter)

9 890 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Hántolt nád
Belátáskorlátozás 75%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)5 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Szín Natúr
TípusTermészetes nád, bambusz

Termékjellemzők

Természetes közönséges nád
Mindenki ismeri a nádat, amely Magyarországon is nagyon régóta használatos az építőiparban - gondoljunk csak a vályog- és sárfalakra vagy a nádtetőre. A nád dekoratívabb megjelenési formája a nádszövet, mely nádszálak egymás mellé fűzésével hozható létre. Ily módon egy esztétikus nádkerítés alakítható ki, amely a talajra helyezve kerítéstakaróként, pergolára-tetőszerkezetre fektetve árnyékolóként is használható. A hántolt nádszövetből falvédőt, térelválasztót is készíthetnek, természetességéből fakadóan meleg hangulatot áraszt. A nád nem drága alapanyag, amelytől igénybevételtől függően 2-5 év élettartam várható kültéri használat esetén.

ReedCane - a nádból készült 75%-os belátásgátló
A Nortene Reedcane belátásgátló természetes anyagú nádból készül, melyben a 3-6 mm átmérőjű szálak műanyag bevonattal ellátott dróttal vannak összefűzve. A természetes megjelenés barátságos hangulatot biztosít ezért nemcsak magáningatlanon, hanem szórakozóhelyeken is használhatják. A kerítés, kert, medence eltakarása mellett jól felhasználható kültéri térelválasztó készítéséhez is; például fagyizók, büfék, éttermek, bárok kerthelyiségeinek, teraszainak kialakításánál.
A nádháló 75%-os takarással rendelkezik, ezért ha azt szeretnénk, hogy szomszédunk semmiféle módon ne lásson be a kertünkbe, bizony duplán kell végigvezetni a támrendszer mentén!

Felszerelése
A nádból készült egzotikus és környezetbarát Reedcane árnyékoló árnyékolóként és betekintés elleni védelemként is alkalmazható. Szél- és hófogó tulajdonsággal is rendelkezik. Nagyon gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, valamint a kívánt méretre szabható (vízszintesen és függőlegesen is). Az árnyékoló nád felrakásához a FixCane rögzítő is használható.

Asztali nézet megjelenítése