Növényfuttató, térelválasztó

Térelválasztó panel - dekorpanel Privat (100x200cm) barna

Térelválasztó panel - dekorpanel Privat (100x200cm) barna

23 560 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polipropilén
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)200 cm
Méret: szélesség (cm)100 cm
Szín Barna
TípusTérelválasztó dekor panel

Termékjellemzők

Térelválasztó és futtató panel: Privat dekorpanel
A Privat dekorpanel fához hasonló megjelenést biztosít, melyet tovább erősít az apácarács minta. A panel vastagsága 5 mm. Szemméret: 25x25 mm.
PP polipropilén műanyagból készül, emiatt nem rothad, nem kell festeni és nem igényel karbantartást. UV kezeléssel ellátva, hogy hosszú ideig ellenálljon az időjárási viszonyoknak. Felülete mosható.

Felhasználási területek: A dekoratív térelválasztó panel kültéri terek elválasztására, kisebb terek kialakítására, kertek díszítésére ajánljuk, de felhasználható növények futtatására is. Vízszintesen vagy függőlegesen, közvetlenül a talajra szerelve vagy a falra szerelve is telepíthető kültérben és beltérben egyaránt.

Telepítés: A műanyag dekorpanelek könnyen és egyszerűen kombinálhatóak a térelválasztó család elemeivel (panelek, oszlopok, rögzítők, takaróelemek, stb). A falra és a talajra is telepíthető. Fűrészelve méretre vágható, csavarozható. A műanyag PP panelek a hőmérsékletváltozások következtében kissé kitágulhatnak vagy összehúzódhatnak, ezért szerelés során figyelemmel kell lenni a helyes távolságok megtartását illetően.

A térelválasztó és futtató panel család elemei:

  • belső rész: Mosaic és Privat PP műanyag dekorpanelek, 200 cm x 100 cm-es méretben kapható.
  • tartóoszlop, mely függőlegesen és vízszintesen is alkalmazható: Alupost alumínium oszlop, 115 cm és 215 cm magas változatban kapható.
  • vízszintes keretező elem: H profil PP műanyagból, a dekorpanel vízszintes rögzítéséhez. 200 cm-es kivitelben kapható.
  • sarokelem: Perfix rögzítő, a keret vízszintes és függőleges részeinek összekapcsolásához.
  • rögzítőtalp padlóra szerelés esetén: Basfix Floor fém anyagú lecsavarozható talp.
  • rögzítőtalp talajba szerelés esetén: Basfix Terra fém anyagú leszúrható talp.
  • rögzítőtalp burkolat: Tap Basfix műanyag kiegészítő a talp fém részeinek takarásához.
  • tartóoszlop végzáró kupak: Tap Alupost az oszlopok tetejére illeszthető műanyag zárófedél.

 

Térelválasztás ötletek a belső térben
A térelválasztás szó hallatán leginkább a belső terek felosztására gondolunk. Kis lakások, garzonok esetén a térelválasztás inkább funkcionális jellegű egy hálószoba és nappali elválasztása során. Nagyobb lakások és villák esetében azonban a térelválasztás főként az esztétikumról és a díszítésről szól. A különböző térelválasztási megoldások között növények, szekrények, paravánok, egyéni légies megoldások (kötél, faág, acélrúd) és térelválasztó falpanelek alkalmazása egyaránt lehetséges, a választást az igény fogja meghatározni. Belső térben is kedvelt az olyan panel alkalmazása, amely áttört mintájánál fogva egyszerre engedi láttatni a szomszédos helyiséget, de mégis gondoskodik az elválasztásról is.

Térelválasztás ötletek kültéren és a kertben
Térelválasztásra azonban a külső térben, kertben is szükség lehet. Gondoljunk csak a különböző funkciójú terek elkülönítésére és a kertrészek határolására (díszkert, veteményeskert, grillezőhely, napozóterasz, stb) - az egyikben munkát végzünk, a másikban pedig kiélvezzük és megpihenjük a munkánk gyümölcsét. A kerti térelválasztók között gabion térelválasztók, műanyag és fém panelek, természetes nád- és bambuszkerítések, kúszónövényekkel befuttatott rácsok, határoló sövények is megjelenhetnek.

Modern térelválasztó panelek
Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a minimalista térelválasztók, mint például a műanyag dekorpanelek és lézervágott lemezek, melyek egyszerű és dizájnos megjelenésüknek köszönhetően stílusosan gondoskodnak a térrészek tagolásáról, elválasztásáról. Ezek a modern térelválasztó panelek korlátbetétként, kerítéselemként, kültéri bútor/növénytároló díszbetétjeként is használhatóak. A dekorpanelek alkalmazásának csak a fantázia szab határt, de volt már példa, hogy árnyékolót készíthettek belőle az erkély/terasz felé, vagy éppen falra szerelték, a fal díszítése céljából.

Fali dekorációként is használható panel rendszer

A Mosaic, Privat, Classic, Nautic és Moon fantázianévre hallgató paneltípusok nemcsak térelválasztóként, hanem fali dekorációként is használhatók! A falra felszereléshez a Wallfix rögzítő készletet ajánljuk, mely az összes panellel kompatibilis.

Asztali nézet megjelenítése