Forrasztási anyagok

Forrasztóállomás digitális kijelzővel és 48W forrasztó pákával

Forrasztóállomás digitális kijelzővel és 48W forrasztó pákával

28 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Méret: hosszúság (mm)210 mm
Méret: magasság (mm)135 mm
Méret: vastagság (mm)125 mm
Teljesítmény 48 Watt

Termékjellemzők

Fahrenheit forrasztóállomás:
kézi forrasztási munkálatok alkalmával nagyon praktikus a szett, amelyben előre kialakított helye van a pákának és a szivacsnak is. Előnye, hogy használat közben gyorsan elérjük a szükséges eszközöket, használat után pedig alkalmas arra is, hogy például biztonságos helyen tegyük le a forró pákát. A komplett állomás költséghatékony megoldást jelent, ha egyszerre szeretnénk mindent beszerezni a kézi forrasztáshoz. Praktikus lehet otthoni barkácsolók, gépészek, műszerészek, villanyszerelők, diákok számára is.

A forrasztószett tartalmaz:
- 230V/50Hz állomás két soros digitális kijelzővel, mely mutatja a beállított és az aktuális hőfokot
- 24V/48W kerámia fűtőbetétes forrasztópáka
- pákahegy-tisztító szivacs, szivacstartó, pákatartó

Digitális hőmérséklet kijelzés a forrasztóállomáson:
A két soros digitális kijelzővel rendelkező állomás mutatja a szabályzó gombbal beállított hőmérsékletet (SET: 150°C - 450°C között szabályozható), valamint a tényleges hőmérsékletet is (TEMP: a forrasztópákacsúcs pillanatnyi hőfoka), emellett jelzi a felfűtést (HEAT ON). A hőmérséklet beállítása az UP-DOWN gombokkal lehetséges, emellett 3 gombon gyors beállításra is van lehetőség (200°C, 300°C , 400°C). A °C/°F váltógomb segítségével tudjuk átkapcsolni a hőmérséklet kijelzést Celsius fokra vagy Fahrenheit fokra.

48W forrasztópáka:
Beépített kerámia-fűtőbetét szolgálja a fűtést. A pákahegy használható hagyományos és ólommentes forrasztó ónokkal is. A páka szilikonvezetékkel és rögzítőanyás csatlakozóval van szerelve a tartós használat érdekében.

Tisztító szivacs:
A forrasztópákát időnként meg kell tisztítani a ráragadt forraszanyagtól, erre szolgál a szivacs, melyet egy kihúzható szivacstartóban találunk meg a szettben.

Asztali nézet megjelenítése