Szúnyogháló, rovarháló

Szúnyog ellen: Mosquiplast RO-120 műanyag szúnyogháló (1.2 x 50 méter) fehér

Szúnyog ellen: Mosquiplast RO-120 műanyag szúnyogháló (1.2 x 50 méter) fehér

45 540 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polipropilén
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)50 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.2 méter
Szín Fehér
Termékcsalád Szúnyogháló

Termékjellemzők

Mosquiplast műanyag szúnyogháló 120 cm széles, 50 méter hosszú
A műanyag szúnyogháló időjárásálló, ellenáll az UV sugárzásnak és könnyen rögzíthető. A Mosquiplast háló rombusz szemformájú szerkezettel rendelkezik. Szemméret: 1.5 x 1.5 mm.

Méretre vágható szúnyogháló tekercsben
Ha Ön házilagosan szeretne szúnyoghálót kialakítani, akkor válassza a méretre vágható szúnyoghálókat! Nagy méretű ablakok és egyedi formájú ablakokhoz is megoldást nyújthat az egyedi szúnyogháló. Fa vagy műanyag nyílászáróra, ajtóra, ablakra saját kezűleg is gyárthat rovar elleni védőhálót. A szúnyoghálóval kizárhatja otthonából a nem kívánt rovarokat, legyen szó apró vérszívókról, vagy akár légyről, éjjeli lepkéről, darázsról, denevérről, falevélről, állati szőrről.

Szúnyogháló DIY: ha szeret barkácsolni, a gyalult fa lécek között biztosan talál megfelelő profilú/méretű fenyő lécet, amelyből kialakíthatja a keretet.

Szúnyogháló TIPP: a szúnyogháló végső méretre vágását a felhelyezés, rögzítés után végezze el, hogy ne legyen sem ráncos, sem túl kicsi a kerethez képest!

A méretre vágható szúnyogháló alkalmas:

  • hagyományos keretes,
  • oldalhúzós, vízszintes mozgatású,
  • nyitható zsanéros,
  • tolópályás,
  • pliszé, harmonika szerűen záródó szúnyogháló tartókhoz.

Milyen szúnyoghálót válasszak? Webáruházunkban három különböző anyagú Nortene szúnyoghálócsalád közül válogathat, melyek alkalmasak ajtóra és ablakra is méretre vágás után.

  • Alunet: erős és tartós. Anyag: Alumínium. Rácsméret: 1.4x1.8 mm. Négyzet szemforma. Szín: szürke.
  • Fibernet: tartós és könnyen rögzíthető. Anyag: PVC-vel bevont üvegszál. Rácsméret: 1.4x1.6 mm. Négyzet szemforma. Szín: Zöld, fehér, szürke vagy antracit.
  • Mosquiplast: időjárásálló és UV védett. Anyag: polipropilén. Rácsméret: 1.5 x 1.5 mm. Rombusz szemforma. Szín: Zöld, fehér vagy szürke.

Asztali nézet megjelenítése