Növényfuttató, térelválasztó

TrelliFlex műanyag apácarács, növényfuttató (50x150 cm) zöld

TrelliFlex műanyag apácarács, növényfuttató (50x150 cm) zöld

2 250 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)50 cm
Méret: szélesség (cm)150 cm
Szín Zöld
TípusApácarács

Termékjellemzők

Trelliflex apácarács, futtató, térelválasztó növényfuttatáshoz

A műanyagból készült Nortene apácarács növényfuttató és térelválasztó feladatokat is elláthat. Fal mellé vagy a falra szerelve a négyzethálós szerkezet lehetőséget ad a kúszónövények felkapaszkodására. A felfuttatott növényekkel pedig természetes módon díszíthetjük a kertet, a teraszt vagy az erkélyt! Könnyen rögzíthető a falra is, melyhez a rögzítő készletet tartalmazza.

Műanyag ollós rács

A Nortene Trelliflex apácarács PVC műanyagból készül. A harmonikaszerű mozgás miatt ollós rácsnak is nevezik. Az UV-álló PVC anyag jó időjárásálló, ezért jó tartósságot kínál. Mivel műanyagból készül, gyárilag színezett anyagból, ezért karbantartást nélkül is hosszú ideig biztosíthatja feladatait.

Természetes hatású apácarács

A zöld színben készült futtató apácarács természetes hatást kínál, ezáltal bármely kertben használható. Zöld színe miatt jól elvegyül a kertben. A műanyag léc 22x6 mm keresztmetszetűek. Harmonikaszerűen állítható, így változó magasságban vagy szélességben alkalmazható (de maximum a terméknévben megadott méretig, azaz 0.5x1.5m).

Asztali nézet megjelenítése