Növényfuttató, térelválasztó

TrelliWood növényfuttató fa apácarács (50x150 cm) keskeny léc, fenyő szín

TrelliWood növényfuttató fa apácarács (50x150 cm) keskeny léc, fenyő szín

2 460 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fa
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)50 cm
Méret: szélesség (cm)150 cm
Szín Fenyő
TípusApácarács

Termékjellemzők

Trelliwood apácarács keskeny/széles léccel

A Trelliwood apácarácsok kétféle lécmérettel készülnek. A keskeny típusnál 18 mm széles és 6 mm vastag lécek vannak egymáshoz szerelve. A széles típus 25 mm széles és 7 mm vastag lécekből áll. Ez a típus a keskeny csoportba tartozik, mérete 18x6 mm.

Harmonikaszerűen állítható apácarács

A Nortene apácarácsok egyik legnagyobb előnye, hogy harmonikaszerűen állíthatóak, így olyan méretűre húzzuk ki, mint amilyet a felület mérete enged, de legfeljebb 50x150 cm.

Fa apácarács virágok futtatásához

A falécből készült futtató apácarács jól használható mindenféle növényhez. Fából készül, ezért természetesen illeszkedik a kertbe. Felhasználható futtatóként, térelválasztóként, növénnyel befuttatva meggátolhatja a belátást is, miközben a rácsokon keresztül a szellőzést is engedi. Falra szerelve eltakarhatja a fal kisebb hibáit is, miközben támaszt nyújt a felfuttatott virágoknak.

Trelliwood fa apácarács kezelése

A termék anyaga puhafa, mely idővel elhasználódik. Az élettartam növelése érdekében javasolt lelakkozni vagy lefesteni!

Mi az az apácarács?

Az apácarács olyan rács, amelynél a lécek átlós szerkezetben vannak összeszerelve. Az apácarács általánosan felhasználható virágfuttató rácsként, növényfuttató rácsként, de térelválasztóként, fa lugasként, kerítésként is. A virágfuttató rácsok között is megtalálhatjuk ezt a rácstípus, fix méretű vagy széthúzható kivitelben. A nyitható típusokat ollós rács néven is ismerik.

Asztali nézet megjelenítése