Fém kerti díszek, állatfigurák

Picpic sün figura, antik hatású, fém, rozsdabarna

Picpic sün figura, antik hatású, fém, rozsdabarna

8 830 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

ANRO azonosító (PID): 21138

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fém
GyártóNortene
Méret: hosszúság (cm)34 cm
Méret: magasság (cm)22 cm
Méret: szélesség (cm)22 cm
Szín Rozsda
Termékcsoport Dísz állatfigura

Termékjellemzők

Picpic - fém sündisznó figura

Picpic a kis sündisznó vadon élő állat. Élő példánya azonban gyakori vendég lehet a kertes házakban, valamint a gyerekek is igencsak kedvelik az aranyos süniket, ezért a fémből készült utánzatát is örömmel fogadhatják. A fém sündisznó figura a kert bármely területén elhelyezhető! A teraszon, az erkélyen és egy bokros-cserjés övezetben is jól mutat. Antik hatású felületkezeléssel ellátva.

Fém sündisznó jellemzők

- mérete: 34 x 22 x 22 cm.
- dekor állat teljes hossza körülbelül 34 cm.
- könnyen mozgatható.
- hegesztett fémből készül és rozsda utánzatú festékkel van bevonva.

Díszkert fém szobrokkal

A díszkertek nevükből is adódóan elsősorban dekoratív kertek, amelyekben a különböző növények és figurák, valamint a pihenőterek elrendezése adja a fő látványosságot. A Nortene fém kerti szobrok tökéletes kiegészítői lehetnek a kerteknek. Az egzotikusabb megoldást kedvelőknek a hüllő, a páva és a kócsag figura szuper választás. A színes fém kerti díszek télen-nyáron esztétikusak!

Ezzel szemben a falusi és a vidéki élet pártolóinak megfelelőbb lehet a sün és a háziszárnyas figurák. Antikolt színükkel a rusztikus stílushoz is passzolnak. Bármelyikre is essen a választás, a fémből készült szobrok feltűnő hatása garantált! Kínálatunkban természetesen az összes említett fém kerti állat megrendelhető.

Asztali nézet megjelenítése