Virágláda, kaspó, műanyag virágcserép

Gurulós virágalátét beltéri, 30 cm, Flora Roll Alu: öntött alumínium, vintage stílus

Gurulós virágalátét beltéri, 30 cm, Flora Roll Alu: öntött alumínium, vintage stílus

5 300 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alak Kör alakú
Alapanyag Alumínium
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: átmérő (cm)30 cm
Méret: hosszúság (cm)30 cm
Méret: magasság (cm)8 cm
Méret: szélesség (cm)30 cm
Méret: térfogat (liter)0 liter
Szín Szürke
TípusVirágalátét, virágtartó

Termékjellemzők

Rozsdamentes gurulós virágtartó beltérre

A Flora Roll Alu gurulós virágállvány öntött alumíniumból készül, melynek előnye, hogy könnyű súlyú és nem rozsdásodik! A beltéri használatra ajánlott virágtartó alátét padlófűtés esetén is praktikus, ilyenkor mivel nem közvetlenül a padlón helyezkedik el a növény, meggátolja a növény túlmelegedését és csökkenti a növény párolgását is.

Gurulós virágtartó fékekkel

4 darab, műanyagból készült, forgó kerékkel van felszerelve, melyek közül 2 darab kerék fékkel is el van látva. Ennek köszönhetően stabilizálhatjuk az alátétet, hogy véletlenül se guruljon el a növénytartó. A kerekekkel felszerelt görgős állvány segítségével egyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a túl nehéz virágcserepeket és növényeket áthelyezzük. Egyben magunkat is megkímélhetjük a súlyos szobanövények emelgetésétől legyen szó a növény ápolásáról vagy a helyiség takarításról-átrendezéséről.

Kör forma, 30 cm átmérő, 120 kg terhelhetőség

Ez a kör alakú, 30 cm átmérőjű görgős cserépalátét nemcsak szép, de robosztus is. Elegáns megjelenése ellenére 120 kg súlyú teherbírású. Nagy méretű pálma, óriási sárkányfa, hatalmas fikusz, de bármilyen más szobanövény is elhelyezhető az Alu virágtartón.

Flora Roll Alu - nemcsak praktikus, de szép is!

A Flora Roll Alu gurulós alátét nemcsak praktikus, hanem igazán dekoratív megjelenésű, köszönhetően a virágot imitáló mintának! Az öntöttvas kivitel és az antikolt jellegű szürkésbarna szín által nagyszerű kiegészítője lehet a klasszikus és a vintage lakásoknak.

Asztali nézet megjelenítése