Virágláda, kaspó, műanyag virágcserép

Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak

Gurulós virágtartó kültéri-beltéri, 35 cm, Flora Roll Metal Wood: tömör fa és fém, kör alak

6 910 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alak Kör alakú
Alapanyag Fém + fa
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: átmérő (cm)35 cm
Méret: hosszúság (cm)35 cm
Méret: magasság (cm)10 cm
Méret: szélesség (cm)35 cm
Méret: térfogat (liter)0 liter
Szín Szürke-Barna
TípusVirágalátét, virágtartó

Termékjellemzők

Görgős virágtartó alátét nagy cserepes virágok mozgatásához

A praktikus görgős virágtartó alátét segítségével gyorsan és egyszerűen mozgathatja a házban található növényeket. Az aljára szerelt kerekeknek köszönhetően szinte erőfeszítés nélkül helyezhető át a dézsás leander vagy egy cserepes pálma.

Praktikus gurulós virágtartó fékezhető kerékkel, fogantyúval

A virágmozgató alján 4 darab 360°-ban elforduló görgős kerék található, melyből 2 darab fékezhető is. Ezáltal fixálható az állvány, hogy magától ne guruljon el. Gumírozott kerekei a padlón, a parkettán és csempén is jól gurulnak. Emellett két oldalán fogantyú is kialakításra került, hogy könnyebben meg lehessen fogni, ha kisebb méretű cserepet helyezünk rá.

Gurítható virágalátét 100 kg teherbírással

A tömör fa és fém kombinációjából álló virágalátét modern megjelenést biztosít. Az erős szerkezetnek köszönhetően akár 100 kg súllyal is megterhelhető (cserép+föld+növény együttes súlya). 50 kg feletti súlyterhelés esetén a kerekek a fugák mélyedéseiben és a küszöbök kiemelkedéseinél megakadhatnak, ilyenkor kézzel kell rásegíteni a mozgásra. Azonban a Flora Roll Metal Wood gurulós fa állványok teljesen sima felületen (pl. laminált padló) megfelelően gurulnak.

A kör alakú gurítható virágállvány 35 cm átmérőjű. A tömörfa lécek egy fém kereten belül helyezkednek el, ezek aljára van felszerelve a gumis kerék.

Gurulós virágtartó beltérre és kültérre

A történelem minden télen megismétli önmagát. A virágok túl nehezek és mindig nagy küzdelem, hogy biztonságos helyre vigyük őket a hideg elől. A gurulós virágalátétek kiváló megoldást nyújtanak erre. Kültéren és beltéren is használható, tehát az udvaron elhelyezett dézsás növényekhez és a szobában lévő cserepes virágokhoz is alkalmazható!

Asztali nézet megjelenítése