Napozóágy, napágy, nyugágy

Florida műanyag napozóágy - fehér napágy

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Napozóágy.
Florida műanyag napozóágy - fehér napágy

23 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag
GyártóCurver
Méret: csomag mérete (cm)190 x 70 x 30 cm
Méret: hosszúság (cm)190 cm
Méret: magasság (cm)30 cm
Méret: szélesség (cm)67 cm
Szín Fehér
Termékcsalád Napágy - napozóágy

Termékjellemzők

Curver Florida napozóágy

Praktikus és költségtakarékos megoldást kínál, ha napozóágyat kell vásárolni. A szolid és stabil szerkezet ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak, jól ellenáll a meteorológiai kihívásoknak.

Kényelmes műanyag napágy

A klasszikus megjelenésű Florida napágy a kényelmes pihenés garanciája. Legfőbb előnye között lehet említeni a szabályozható háttámlát és a széles kartámaszokat, melyek megteremtik a tökéletes pihenés idilli közegét! A Florida napággyal a napozásé, a lazításé, a relaxálásé lehet a főszerep, így koncentrálva a kikapcsolódásra.

Curver Florida nyugágyak

A műanyagból készült nyugágyak könnyen tisztíthatóak, és nem igényelnek karbantartást, mint egy fa napozóágy. A Florida modellek különböző színben kaphatóak, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb színt. A fehér színű napágy azok számára lehet megfelelő, akik a klasszikus fehér nyugágyat keresik. A Curver napágy terhelhetősége 110 kg.

A legolcsóbb napágy

Webáruházunk napágy termékei között jelenleg legolcsóbb napozóágy a Curver Florida, emiatt sok vásárló választja ezt a típust! Fehér, zöld, capuccino barna és grafit szürke színből lehet válogatni, melyet a kapcsolódó termékek között is megtalálhat.

Asztali nézet megjelenítése