Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátáskorlátozó 90%, szintetikus nádszövet REEDPLAST (1x3 méter)

Belátáskorlátozó 90%, szintetikus nádszövet REEDPLAST (1x3 méter)
Eredeti ár: 13 380 Ft

6 690 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

GyártóNortene
Szín Barna
Alapanyag Hántolt nád
Belátáskorlátozás 90%-os takarás
Tekercs hosszúság (m)3 méter
Tekercs szélesség (m)1 méter
TípusMűanyag nád, bambusz

Termékjellemzők

Természetes közönséges nád
Mindenki ismeri a nádat, amely Magyarországon is nagyon régóta használatos az építőiparban - gondoljunk csak a vályog- és sárfalakra vagy a nádtetőre. A nád dekoratívabb megjelenési formája a nádszövet, mely nádszálak egymás mellé fűzésével hozható létre. Ily módon egy esztétikus nádkerítés alakítható ki, amely a talajra helyezve kerítéstakaróként, pergolára-tetőszerkezetre fektetve árnyékolóként is használható.

ReedPlast - a nádból készült 90%-os belátásgátló
A Nortene Reedplast belátásgátló szintetikus anyagú nádból készül, melyben a szálak PA fonallal vannak összevarrva. A természetes megjelenés barátságos hangulatot biztosít ezért nemcsak magáningatlanon, hanem szórakozóhelyeken is használhatják. A kerítés, kert, medence eltakarása mellett jól felhasználható kültéri térelválasztó készítéséhez is; például fagyizók, büfék, éttermek, bárok kerthelyiségeinek, teraszainak kialakításánál.
A nádháló 90%-os takarással rendelkezik, ezért ha azt szeretnénk, hogy szomszédunk semmiféle módon ne lásson be a kertünkbe, bizony duplán kell végigvezetni a támrendszer mentén!

Felszerelése
A szintetikus nádból készült egzotikus és környezetbarát Reedplast árnyékoló árnyékolóként és betekintés elleni védelemként is alkalmazható. Szél- és hófogó tulajdonsággal is rendelkezik. Nagyon gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, valamint a kívánt méretre szabható (vízszintesen és függőlegesen is), ellenáll a zord időjárásnak.

Asztali nézet megjelenítése