Növényfuttató, térelválasztó

- HOOK N-1 fali virágtartó kar, függő cseréphez

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Növényfuttató, térelválasztó.
- HOOK N-1 fali virágtartó kar, függő cseréphez

990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Fém
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: hosszúság (cm)27.5 cm
Méret: magasság (cm)40 cm
Szín Barna
TípusVirágtartó kar

Termékjellemzők

Nortene Hook Nº1 virágtartó falikar

A kiváló minőségű, fém, fali virágtartó kar dekoratív és kecses eleganciájával igazi díszévé válhat otthonának. Felszereléstől függően a kisebb és nagyobb virágkosarak felfüggesztését is lehetővé tevő fém fali konzol.Kiállása 27.5 cm, magassága 40 cm, anyaga fém.  A katalógusfotó illusztráció! A függő virágcserép és a függesztőlánc nem tartozék!

Falra csavarozható virágtartó kar

Függőles falra vagy oszlopra csavarral felrögzíthető Nortene virágtartó kar. A rögzítéshez szükséges lyukak már ki vannak alakítva a konzolon, de a csavar nem képzi a csomag részét, mert felülettől függően más jellegű csavart igényel.
A kiálló részre felakasztható kaspó, függő virágcserép, de egyéb kerti dekoráció, fatábla, kültéri világítás is felfüggeszthető.

Virágtartó fali, 1 karos

A fali virágkosártartóval különlegessé tehetjük a virágoskertet és zöldségeskertet egyaránt. A külön megvásárolható függő kosarakba ültethetünk muskátlit, szamócát is, ezzel felvidítva a külső tereket. A dekoratív akasztó jól használható az alábbiakban: terasz, veranda, balkon, erkély, udvar, kert, házfal, melléképület, pergola, napozóterasz.

Asztali nézet megjelenítése