Kültéri állólámpa

Invo 77 kerti állólámpa, 77 cm magas (E27) - grafit

Invo 77 kerti állólámpa, 77 cm magas (E27) - grafit

38 900 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag
Búra kivitele Műanyag
Búra színe Átlátszó
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat E27
Foglalatok száma1 darab
GyártóKanlux
IP védelmi szint IP54
Méret: hosszúság (mm)142 mm
Méret: magasság (cm)77 cm
Méret: szélesség (mm)220 mm
Szín Grafit
Tartószerkezet anyaga Műanyag
Tartószerkezet színe Szürke

Termékjellemzők

Elegáns megjelenésű, modern kialakítású kültéri állólámpa. Magassága 77 cm. 1 darab E27 izzóhoz tervezve. Modern megjelenésének köszönhetően kiváló dísze lehet bármilyen kertnek már kikapcsolt állapotban is, azonban az újjászületés sötétedés után valósul meg, amikor a fények hasznos és díszes kiegészítőjévé válnak a külső térnek! IP54-es védettségének köszönhetően ellenáll az időjárási körülményeknek.

A fényforrás nem tartozék, de legfeljebb 20 Wattos erősségű izzóval használható. Amennyiben LED lámpát választana hozzá, kínálatunkban azt is talál: E27 LED égők.

A jól kiválasztott fények olyan hellyé változtatják át a kertet, ahol kellemes környezetben lehet eltölteni az időt, pihenni, szórakozni. Az Invo kerti lámpák dekorációs világítási feladatoknak tesznek eleget.

Az Invo családban háromféle álló- és egyféle oldalfali lámpát találhatunk meg, melyeket webáruházunk termékei között is megtalál. A modern dizájnról az elegáns grafit színezés, valamint a szögletes formák összhangja egyaránt gondoskodik.

IP54 védettsége miatt kültérben, fröccsenő víznek kitett helyen is felszerelhető. Az Invo kerti lámpacsalád nagyon dekoratív lehet családi nyaralókban, kisebb apartmanokban, szálláshelyek belső udvarán, magán lakóparkok kertjében is!

Asztali nézet megjelenítése