Műsövény

Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)

Vertical Red Lauro műanyag zöldfal babérlevelekkel (100x100 cm)

25 370 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)100 cm
Méret: szélesség (cm)100 cm
Szín Zöld
TípusZöldfal

Termékjellemzők

Műanyag zöldfal - modern polietilén zöldfal a Nortene-től

A Nortene új, exkluzív kollekciója segítségével egy természetes hatású, de szintetikus leveleket tartalmazó zöldfal hozható létre! A vörös és zöld babérlevelekkel dekoráló panelek nem igényelnek ápolást, így gondmentesen élvezhető a dekorfal által nyújtott természetes hatás!

100x100 cm-es méretű műnövényes faldekoráció

A Vertical termékek egyenként 1 m x 1 m-es kiszerelésben kerülnek forgalomba. A műnövények hálós rácsra vannak rögzítve, mely egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba. Az egyes részek külön-külön kisebb darabokban is alkalmazhatóak, de nagyobb összefüggő zöld felületté is összekapcsolhatóak! Két irányba is vágható, ezért kisebb helyeken is jól használható.

Hol használhatóak a Vertical műanyag növényfalak?

A lakásban és a szabadban is használhatóak a hálós műanyag növényfalak, hiszen UV-álló műnövényekből áll. Ráadásul nem igényel locsolást, így sosem fog elhervadni! Segítségével élénkebbé és komfortosabbá tehetőek a fürdőszobák és a teraszok is, de elhelyezhető hálószobában, nappaliban, irodában, üzletek és szórakozóhelyek faldekorációjaként is. Dekoratív, időt álló, könnyen telepíthető, természetes hatású falburkolat a Nortene-től kültérre és beltérbe egyaránt.

 

Műanyag zöldfal - alternatíva az élő zöldfalak helyettesítésére!

Nagyon sokan szeretnének otthonukba valódi növényekkel tarkított vertikális kertet, azonban az élő növényekkel dekorált zöldfalak viszonylag drágák. Másrészről nem minden esetben tudják biztosítani a megfelelő ápolási körülményeket, azaz fényt, vizet, gondozást, tápoldatozást - melyek hiányát az élő növények megsínylik és gyakran kiszáradással ér véget az életük. Ha nincs mód a valódi növényfalak kiépítésére, akkor válasszuk a műanyag zöldfalakat! 

A Plastic Green Wall, azaz a műanyag növényfal előnyei

A műnövényekkel, műanyag levelekkel vagy műanyag virágokkal díszített műanyag zöldfalak Plastic Green Wall néven külföldön már régóta terjednek. Népszerűségét főleg annak köszönheti, hogy jól utánozza a valódi növényfalakat és megteremti a természetes környezetet érzetét a lakásban, és kültéren is!  Előnyei közé tartozik, hogy sokkal egyszerűbb a beépítése, mint az élő zöldfalé, nagyon minimális karbantartást igényel, ráadásul víz és napfény nélkül is csodásan pompázik az év minden szakában.

A műanyag zöldfalak változó méretben és kialakítással készülnek, így például kapható belőle kihúzható apácarács jellegű, amelynek a mérete tetszés szerint beállítható és olyan is, amely fix méretű kerettel készül, akár egy fali panel és egyszerűen felszerelhető! Könnyen szállítható, könnyen telepíthető - akár szakértelem nélkül is.

Hol használják egyre gyakrabban a műanyag növényfalakat?

A zöld növények látványa melegebbé teszi a lakóteret és a munkahelyi környezetet egyaránt, ezért egyre szélesebb körben alkalmazzák. Felsorolunk néhány példát, azonban a felhasználási területek száma egyre bővül, minél többen ismerik meg a műanyag zöldfalakat!

  • lakáson belül hálószobában, nappaliban, előszobában
  • lakáson kívül erkélyen, balkonon, teraszon
  • házak külső falán, homlokzaton
  • cégeknél az előtérben, recepciónál, irodában
  • éttermek vendégfogadó terében

Asztali nézet megjelenítése