Műsövény

Vertical Lavanda műanyag zöldfal levendulával (100x100 cm)

Vertical Lavanda műanyag zöldfal levendulával (100x100 cm)
Eredeti ár: 25 370 Ft

12 685 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)100 cm
Méret: szélesség (cm)100 cm
Szín Zöld-lila
TípusZöldfal

Termékjellemzők

Vertical Levenda műanyag zöldfal levendulával

Zöldítse be egyszerűen és gondmentesen otthonát a Nortene új, exkluzív kollekciójával! Legyen szó fürdőszobáról vagy teraszról, a Vertical termékek mindenhol megállják helyüket. A levendula egyébként is nagy kedvenc a lakberendezésben, ezért ez a művirággal dekorált hálós falpanel is népszerű a vásárlók körében.

Habár az élő levendula csodálatos illatát nem kapjuk meg ettől a polietilén növényfaltól, mindenesetre mentesülünk a növény ápolásával, metszésével járó gondoktól. Kellemes lila és zöld színével a modern és rusztikus lakásokban, vidékies erkélyeken is jól mutat!

A Vertical műanyag zöldfal előnyei

Természetes hatású, könnyen felhelyezhető, hálós rácshoz rögzített szintetikus levelek. Az egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba. Összefüggő felületet alkotnak, megteremtve annak lehetőségét, hogy a részek külön-külön, kisebb darabokban is a dekoráció részévé váljanak. Nem igényel ápolást, így gondmentesen élvezheti a dekorfal által nyújtott természetes hatást.

A Vertical műanyag zöldfal jellemzői

Dekoratív és időt álló, modern polietilén zöldfal. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, mert UV-álló anyagból készül. Vághatóságának köszönhetően kisebb helyeken is jól alkalmazható. Két irányba is vágható. Könnyen telepíthető.

Asztali nézet megjelenítése