Növénytámasz, paradicsomkaró

Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros

Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros

530 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Műanyag
GyártóNortene
Kiszerelés 25 db/csomag
Méret: átmérő (mm)620 mm
Szín Piros
TípusRögzítő, kötegelő anyag

Termékjellemzők

TomatoClips műanyag paradicsom klipsz

Speciális növénykapocs, amely nyolcas alakban kapcsolja össze a növény szárát a karóval. A klipszek közrefogják a paradicsomszárat, anélkül hogy összeszorítanák, ezáltal elegendő helyet is biztosítanak a további növekedéshez. Egy csomag 25 darab klipszet tartalmaz.

Növényrögzítő gyűrű, omega klipsz, omega kötöző, paradicsom szártartó, növénykapocs, növényrögzítő klipsz néven is ismert.

Évekig újrafelhasználható paradicsom kötöző

A polipropilénből készült műanyag növénykapocs nagyon ellenálló. Nagy előnye, hogy a TomatoClip akár több évig is felhasználható! Gyorsan és könnyen nyitható és zárható, nem károsítja a növényeket. UV kezeléssel ellátva.

Jól észrevehető, piros színű növényrögzítő

A TomatoClips piros színű, mely segíti az észlelést. Ily módon akkor is könnyen észrevehető, ha a paradicsom már lombos. Ez akkor fontos, ha a kapcsot a következő évben is szeretnénk a zöldségeskertben felhasználni és nem szeretnénk véletlenül kidobni.

A műanyag paradicsom klipsz használata

Ha azt szeretnénk, hogy a paradicsom magasra nőjön, akkor karózni kell. A karóhoz pedig valamivel hozzá kell fogatni a növényt, erre alkalmas a Tomato clip rögzítő. A csipeszekkel stabil és elszorításmentes rögzítés készíthető a paradicsompalánták számára. 

Nevéből adódóan elsősorban paradicsomhoz használják, de más lágyszárú növényekhez is alkalmas. Vásárlói visszajelzés alapján kábelek, vezetékek kötözéséhez és szőlőkötözéshez is alkalmazták már.

Termessze a legjobb paradicsomot!

A Nortene termékeivel egyszerűen és hatékonyan termeszthet paradicsomot az otthoni veteményeskertben is! Kínálatunkban kötözőt, hanem kertészeti fóliát és paradicsom támasztékot is rendelhet: Nortene Tomato termékek.

Asztali nézet megjelenítése