Mérőműszer, lézer

Önszintező keresztvonal lézer, lézeres vízmérték (10m vetítési távolság - IP54)

Önszintező keresztvonal lézer, lézeres vízmérték (10m vetítési távolság - IP54)

13 190 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

GyártóHandy
Szín Narancs-fekete
Akku / elem típusa AA ceruza elem
Elem típusa AA (3 db)
Hosszúság (cm)8 cm
IP védelmi szint IP54
Magasság (cm)6 cm
Szélesség (cm)8.5 cm

Termékjellemzők

Önszintezővel ellátott, keresztvonal lézer

Kínálatunkban mostantól megtalálható a kiváló minőségű Handy lézeres szintező, amely minden barkácsolási, szerelési, építkezési feladatot megkönnyít!

A szintezőben két lézer is elhelyezésre került, így vízszintes és függőleges lézert is képes a kiválasztott felületre vetíteni, innen ered a keresztvonal elnevezés. A termék képes az önszintezésre, így elhelyezést követően önkalibráló lézerkeresztet kapunk a munkafelületen. A lézerek bekapcsolásához a szintező elején található lencse rögzítő fület kell elhúzni. Abban az esetben, ha a szintező rögzítési síkja kívül esik az önkalibráló értéken, azt a lézer villogással jelzi, ilyenkor igazítás szükséges. Az önkalibráló funkció kikapcsolható, ehhez csupán a szintező tetején található kapcsológombot kell 3 másodpercig nyomva tartani.

A hordozótáska segítségével bárhova könnyedén szállíthatjuk a lézeres szintezőt. A hordozótáska továbbá tartalmaz egy erős, strapabíró csipeszt, amely segítségével könnyedén elhelyezhetjük a szintezőt pl. létrákon, asztalokon. A csipesz nyakrésze forgatható, így kedvünkre változtathatjuk a lézer általi megvilágítás szögét. A szintező alján található csavarmenet segítségével tripod háromlábú állványon is rögzíthető.

Ideális választás minden olyan munkafolyamathoz, ahol fontos a sík meghatározása, legyen szó egy egyszerű képfelrakásról, gipszkarton elhelyezéséről, csempézésről. Hatalmas segítséget nyújt jelöléskor és fúráskor.

Technikai adatok:

  • Vetítési távolság: maximum 10 méter
  • Önkalibrálási intervallum: +/- 3°
  • Pontosság: +/- 1mm/5m
  • Lézer típusa: Class II, 635 nm
  • Működési környezeti hőmérséklet: -10 °C és +50 °C között
  • Működéséhez 3 darab AA elem szükséges, amely nem tartozék, azonban áruházunkban megvásárolható: AA elemek
  • Védelmi besorolás: IP54

Asztali nézet megjelenítése