Mérőműszer, lézer

Önszintező keresztvonal lézer, lézeres vízmérték (10m vetítési távolság - IP54)

Önszintező keresztvonal lézer, lézeres vízmérték (10m vetítési távolság - IP54)

14 550 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Akku / elem típusa AA ceruza elem
Elem típusa AA (3 db)
GyártóHandy
IP védelmi szint IP54
Méret: hosszúság (cm)8 cm
Méret: magasság (cm)6 cm
Méret: szélesség (cm)8.5 cm
Szín Narancs-fekete

Termékjellemzők

Önszintezővel ellátott, keresztvonal lézer

Kínálatunkban mostantól megtalálható a kiváló minőségű Handy lézeres szintező, amely minden barkácsolási, szerelési, építkezési feladatot megkönnyít!

A szintezőben két lézer is elhelyezésre került, így vízszintes és függőleges lézert is képes a kiválasztott felületre vetíteni, innen ered a keresztvonal elnevezés. A termék képes az önszintezésre, így elhelyezést követően önkalibráló lézerkeresztet kapunk a munkafelületen. A lézerek bekapcsolásához a szintező elején található lencse rögzítő fület kell elhúzni. Abban az esetben, ha a szintező rögzítési síkja kívül esik az önkalibráló értéken, azt a lézer villogással jelzi, ilyenkor igazítás szükséges. Az önkalibráló funkció kikapcsolható, ehhez csupán a szintező tetején található kapcsológombot kell 3 másodpercig nyomva tartani.

A hordozótáska segítségével bárhova könnyedén szállíthatjuk a lézeres szintezőt. A hordozótáska továbbá tartalmaz egy erős, strapabíró csipeszt, amely segítségével könnyedén elhelyezhetjük a szintezőt pl. létrákon, asztalokon. A csipesz nyakrésze forgatható, így kedvünkre változtathatjuk a lézer általi megvilágítás szögét. A szintező alján található csavarmenet segítségével tripod háromlábú állványon is rögzíthető.

Ideális választás minden olyan munkafolyamathoz, ahol fontos a sík meghatározása, legyen szó egy egyszerű képfelrakásról, gipszkarton elhelyezéséről, csempézésről. Hatalmas segítséget nyújt jelöléskor és fúráskor.

Technikai adatok:

  • Vetítési távolság: maximum 10 méter
  • Önkalibrálási intervallum: +/- 3°
  • Pontosság: +/- 1mm/5m
  • Lézer típusa: Class II, 635 nm
  • Működési környezeti hőmérséklet: -10 °C és +50 °C között
  • Működéséhez 3 darab AA elem szükséges, amely nem tartozék, azonban áruházunkban megvásárolható: AA elemek
  • Védelmi besorolás: IP54

Asztali nézet megjelenítése