Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Szőtt árnyékoló háló 80%-os takarás, EXTRANET (1.5x50 méter) antracit

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Szőtt árnyékoló háló 80%-os takarás, EXTRANET (1.5x50 méter) antracit

28 920 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
Belátáskorlátozás 80%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)50 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1.5 méter
Sűrűség90 g/m2
Szín Antracit
TípusSzőtt háló (raschel háló)

Termékjellemzők

Extranet szőtt árnyékoló háló 80% takarással

Hozza létre intim kültéri környezetét a Nortene gyorsan felszerelhető belátáskorlátozóival! Kiváló megoldás telkek, kertek, sportpályák, játszóterek, építési területek elkorlátozására is. 80%-os takarást biztosít, ily módon korlátozhatjuk az átlátást. Ha nem vagyunk megelégedve az betekintés korlátozás mértékével, akkor szereljük fel több rétegben a hálót!
Webáruházunkban a 100 cm, 150 cm és 200 cm-es magasságú Extranet hálókat is megtalálja 10 és 50 méteres hosszúsággal.

Extranet betekintésgátló felszerelése

A szőtt árnyékoló hálók stabil kerítésre/korlátra felszereléséhez használható huzal, Fixatex műanyag klipsz és Bridfix műanyag kötegelő is. 40-50 cm-ként érdemes megfogatni a szőtt hálókat. Szeles területen való felszerelés során körültekintően kell rögzíteni a hálót. Méretre vágása, szabása ollóval is elvégezhető, vágás után nem bomlik. Mindkét irányban vágható. Jó szakítószilárdságú, UV sugárzásnak ellenálló anyag.

Nortene szőtt árnyékoló hálók

A Nortene különböző méretű és különböző sűrűségű hálót gyártat, amelynek belátáskorlátozó hatása 75-100% között változik. Mindegyik HDPE nagy sűrűségű polietilénből készül, UV stabilizátor hozzáadásával, annak érdekében, hogy a szín és az alapanyag is tartósabb legyen. Könnyű súlya miatt nem szükséges hozzá erős támrendszer. Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. Nagyszerűen alkalmazható teraszok, balkonok korlátján, ponthegesztett és drót kerítéseken belátástakaróként.

Szőtt hálók számtalan feladatra

A szőtt hálók felhasználási köre sokrétű, mert a háztartásban és az iparban is találunk számára feladatot. A raschel hálót alkalmazhatjuk védőhálóként (pl. mezőgazdaságban napsütés vagy madarak ellen, építkezésen könnyebb leeső tárgyak felfogására), de akár térelválasztáshoz, kertek-kertrészek szétválasztásához is alkalmas lehet. Ezeken kívül lakossági oldalról a szőtt hálók egyik legismertebb felhasználási formája a kültéri árnyékolás és belátáskorlátozás. Ehhez a feladathoz különböző méretű és különböző sűrűségű hálók érhetőek el, attól függően, hogy milyen célunk van vele.

A szőtt árnyékoló háló elhelyezhető

- vízszintesen: ekkor a nap sugarait felfogva/megszűrve árnyékolóként használhatjuk, ezáltal kevésbé melegszik fel az alatta lévő tér, így komfortosabb környezet teremthető meg. Pergola, terasz, medence felé is telepíthető, ekkor árnyékoló funkciót tölt be.
- függőlegesen: ekkor csökkenti a nyitott kerítéseken való átlátást, így hozzájárulhat a privát tér védelméhez. Meglévő kerítésre, korlátra, erkélyre, dróthálóra rögzítve szerelve kerítéstakaró, belátáskorlátozó, átlátás csökkentő funkciót tölt be.

Asztali nézet megjelenítése