Növénytámasz, paradicsomkaró

Bamboo természetes bambusz karó (120 cm) 3 db karó/köteg

A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2023. július 28.
Bamboo természetes bambusz karó (120 cm) 3 db karó/köteg

270 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
csomag

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Bambusz
GyártóNortene
Kiszerelés 3 db/csomag
Méret: átmérő (mm)12 mm
Méret: magasság (cm)120 cm
Szín Natúr
TípusKaró, növénytámasz

Termékjellemzők

Bamboo természetes bambusz karó

A Bamboo bambuszból készült pálca kiválóan használható a növények kitámasztásához. A bambusz termesztőkaró természetes anyaga, natúr világosbarna színe beleolvad a külső környezetbe, de beltéren is mutatós. Könnyű súlyú és könnyen leszúrható, emellett erős, tartós, időjárásálló.

Természetes anyagánál fogva akár több évszakon és szezonon át használható. Azonban ha a pálca már elöregedett, vagy nem tudja virágtámasz funkcióját betölteni, akkor a komposztba is berakhatjuk, hiszen lembomlik, így újrahasznosítható és környezetbarát.

Bamboo bambusz karók kiszerelése

A 10-12 mm átmérőjű és 120 cm magasságú bambusz rudak 3 darabos kiszerelésben rendelhetőek, egy csomag tehát 3 darab rudat tartalmaz.

Természetes bambusz rúd sokféle feladatra

A Nortene Bamboo termékek elsősorban kül- és beltéri növények karózására alkalmas. Növénytámaszték és virágtámaszték szobanövényekhez (pl. orchidea, szobai futóka). Szabad térben cserje és futónövény ideális támasza lehet. A növények rögzítéséhez szükséges rögzítő és kötegelőanyagok is megtalálhatók kínálatunkban!

A bambusz támrudak kreatívan is felhasználhatóak. Több rudat sátor alakban összekötözve, vagy szögletes- ketreces rácsot létrehozva akár futtatókeret is készíthető a bambuszkarókból. Mindemellett más alkotó tevékenységek során is felhasználható, amelyben kihangsúlyozható a bambusz természetessége és egzotikus megjelenése, például valamilyen beltéri dekoráció készítésekor.

Asztali nézet megjelenítése