Díszléc ragasztás, stukkó beépítés segédanyagok

Repair Total (50g) általános, erős ragasztó

Repair Total (50g) általános, erős ragasztó
Eredeti ár: 1 545 Ft

1 390 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

GyártóPattex
Kiszerelés 50g / flakon
Szín Átlátszó
Felhasználás helyeKültérre is

Termékjellemzők

Pattex Repair Total általános ragasztó

Hatékony minden körülmények között. Akár a házban, akár a ház körül, a Pattex Repair Total biztosítja a szükséges erőt mind a kültéri, mind a beltéri munkáihoz. Nedves felületeken is tapad, és festett felületen is használható. A 100%-ban aktív összetevők és a 0% oldószer a legjobb teljesítményt nyújtja a szabadalmaztatott FlexTec technológiával.

A Pattex Repair Special ragasztó használata észrevétlen, mert áttetszőre szárad.

A Pattex Repair Total remek választás, hiszen:

  • Könnyen felhordható.
  • Extra erős és szilárd.
  • Víz-, UV- és hőálló (-50°C / +80°C).
  • Átlátszóra szárad.
  • Száradás után flexibilis.
  • Megmunkálható.
  • Oldószert tartalmaz.

Lépésről lépésre / Hogyan is csinálja:

Ragasztás előtt ellenőrizze, hogy a ragasztandó felületek teherbírók, zsír- és pormentesek legyenek. A ragasztandó felületeket mindig portalanítsa. A korábbi ragasztó- és szilikonmaradványokat el kell távolítani, illetve a festékmaradványokat is, mert ezekre nem lehet ragasztani. A szomszédos felületeket védje egyszerűen festékszalaggal. Próbaragasztás javasolt.

1. Vigyen fel egy vékony réteg ragasztót az egyik ragasztandó felületre.

2. Tartsa összeszorítva a két felületet szalaggal vagy szorítóval, legalább 30 percig.

3. A végleges szilárdságot 24 óra után éri el.

A legjobb eredmény érdekében ellenőrizze, mely anyagokat készül összeragasztani. Általában elég az egyik felületet vagy oldalt bekenni. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a ragasztót száradni legalább 24 óráig. A szükséges ragasztó mennyisége az ragasztandó felület nedvszívó képességének függvénye.

Alkalmazási terület:

Ragasztható anyagok: névtáblák, vakolat, horganyzott lemez, fém, beton, alumínium, hungarocell, kerámia, szilárd purhab, üveg, kő, bőr, műanyag, PVC, textil, szövet, parafa, vas, fa, acél.

Tárolás:

Tartsa a tubust szorosan zárva hűvös és száraz helyen.

Alig nedvszívó anyagok:

Alig nedvszívó anyagok (pl. fém vagy üveg) esetén mindkettő felület ragasztásakor törölje át egy nedves ruhával, közvetlenül a Pattex Repair Total alkalmazása előtt. Mindössze egy vékony réteg ragasztóra van szükség az egyik felületen.

Erősen nedvszívó anyagok:

Erősen nedvszívó, porózus anyagok esetén (pl. fa) azonban több ragasztóra lehet szükség. Néhány esetben mindkét ragasztó felületre fel kell vinni a Pattex Repair Total ragasztót.

Festék:

A Pattex Total ragasztó használható festett felületkhez is és nem okoz problémát az akril festékkel, DD lakkal (poliuretán lakk) és alkid gyantás lakkal kezelt felületek ragasztása sem. A Pattex Total ragasztó azonban nem alkalmas egy komponensű poliuretán festékkel kezelt felületekhez.

Asztali nézet megjelenítése