Műfű - 8 év garanciával - raktárról!

Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld

Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld

7 070 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Méret: hosszúság (cm)60 cm
Méret: magasság (cm)70 cm
Méret: szélesség (cm)60 cm
Szín Zöld
Termékcsalád Lombgyűjtő zsák
Űrtartalom252 L

Termékjellemzők

Többször használatos, füles lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák (252 Liter) zöld

A Nortene többször használható lombgyűjtő zsák kezelt felületű, PE (polietilén) anyagból készült, amely ideális kerti nyesedékek összegyűjtésére. Kétoldalt erős fogantyúval ellátott, mely a zsák alján is végig lett futtatva dupla varrással, így biztonsággal terhelhető.  A kerti munkálatok során a levágott füvet, összegyűjtött lombot sokszor elszállítjuk kertünkből, melyhez leginkább eldobható műanyag zsákot használunk, ami pakolás során általában meg is sérül, ki lyukad és vehetjük a következőt.

Kerti lombgyűjtő zsák használata fűnyírás során

A szép fű egyik előfeltétele a rendszeres fűnyírás. Ha a fű magasságából csak keveset kell vágni, akkor a mulcsozó fűnyírás is szóba jöhet, mert ekkor a kis méretűre felaprított szálak gyorsan lebomlanak és beépülnek a talajba. Ha viszont a fűszálak magasra nőttek és sokat kell vágni, akkor elkerülhetetlen a fűgyűjtés, hiszen a nagy mennyiségű levágott gyep a pázsiton hagyva mohásodást, rothadást okozhat, ami által foltok keletkezhetnek az egyenletes pázsiton. A fűgyűjtés megkönnyítésére kiválóan használhatóak a Nortene műanyag zsák termékei.

Gardenbag polietilén lombgyűjtő zsák

A fűnyesedék összegyűjtésekor hasznos kerti eszköz lesz a fűgyűjtő zsák. Szája nagy méretű, ezáltal a fűnyíró fűgyűjtőjéből egyszerűen beleüríthetőek a levágott fűszálak. Anyaga erős, ezért többször is használható és jó teherbírású. Mindemellett akasztófüle is van, amelynél fogva könnyen megemelhető és elszállítható. Használat után egyszerűen összehajtható és kis helyen is eltárolható.

A nagy méretű füles zsák többféle néven ismert: lombgyűjtő zsák, fűgyűjtő zsák, kerti hulladékgyűjtő zsák, nagy zöld szatyor. Lehullott falevél, ágak, fűnyesedék, komposzt, más kerti hulladék összegyűjtésére is használható, a füles zsák pedig egyszerűen mozgatható. A zöld műanyag zsák 60 cm széles, 60 cm hosszú és 70 cm magas. Űrtartalma 252 liter. Anyagsűrűsége 170 g/m².

Asztali nézet megjelenítése