Árnyékoló háló, belátásgátló háló

Belátáskorlátozó 85%, műanyag nád ovál PLASTICANE (1x3 m) barna

Belátáskorlátozó 85%, műanyag nád ovál PLASTICANE (1x3 m) barna

8 488 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag PVC
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóNortene
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1 méter
Sűrűség1300 g/m2
Szín Barna
TípusMűanyag nád, bambusz

Termékjellemzők

Belátáskorlátozó 85%, műanyag nád ovál (1x3m) barna

A természetes nád műanyagból készült utánzatát üdvözölhetjük a Plasticane termékekben, melyek így tartósabbak és ellenállóbbak valódi társaiknál. A PVC műnád szálak ovális, domborúak, szélességük 13 mm, továbbá UV sugárzásnak ellenállnak. Szálanként poliamid fonallal vannak összefűzve.

85%-os belátásgátló műanyag nád

85%-os belátás elleni védelmet nyújt teraszon, erkélyen, kertben - ily módon bátran kihasználhatja kertje adottságait! Családi és baráti összejöveteleknél is szükséges lehet a magánszféra megteremtése, melyhez a különböző mértékben takaró belátásgátlók is hozzájárulhatnak. Szélfogóként, térelválasztóként is alkalmazható. Színének és kialakításának köszönhetően dekoratív hatást kelt.

Egyszerű felszerelés

Könnyen felszerelhető, melyhez használható a színben illeszkedő Fixcane rögzítő is. Méretre igazítható, de kevés felesleg esetén visszahajtva is rögzíthető. Ha mégis a vágás mellett döntünk, akkor vágás esetén a poliamid fonalakat fűzzük össze vagy ragasszuk össze, hogy elkerüljük a varrás kibomlását. Az ovális profilú nádak egyik mindkét oldala domború. A Plasticane árnyékolót úgy ajánlott a kerítésre felhelyezni, hogy a domború oldalát lássuk - de igény szerint a másik oldala is használható.

Asztali nézet megjelenítése