Műsövény

Vertical Villa műanyag zöldfal piros virágokkal (100x100 cm)

A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2024. március 29.
Vertical Villa műanyag zöldfal piros virágokkal (100x100 cm)

37 730 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Alapanyag Polietilén
GyártóNortene
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)100 cm
Méret: szélesség (cm)100 cm
Szín Zöld
TípusZöldfal

Termékjellemzők

Vertical Villa műanyag zöldfal 

A Nortene új kollekciója a Vertical termékcsalád, amely lényegében egy polietilén növényekkel díszített zöldfal. A falra szerelhető műnövények függőleges kert néven is elterjedtek, hiszen vertikálisan a falra függőlegesen felszerelve kell elhelyezni. A Villa típus legalább 4-féle műnövényt utánoz, közte a csodálatos murvafürtöt, melynek piros színű virágai is feltűnnek a falpanelen.

A műanyag vertikális kert gondozása

A polietilén alapanyag miatt a műanyag zöldfalaknak az a legnagyobb előnye, hogy nem igényel gondozást! Ápolás nélkül is gyönyörű növényfalat kapunk, mely kültéren és beltérben is elhelyezhető!

Nortene műanyag növényfal 1x1m panelekben

A Nortene természetes hatású panelei 1x1 méteres kiszerelésben kaphatóak. A hálós rácshoz rögzített szintetikus levelek összefüggő felületet alkotnak, ezáltal díszítik a falat. Az egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba, de kisebb darabokban és összekapcsolva is felszerelhetőek. Vágható, így kisebb falfelületek díszítésére is megfelelő.

Falra szerelhető műnövény

Ha már elfogyott hely a polcokon és a padlón, akkor fordulhatunk a falra szerelhető műnövények irányába. A vertikális kert és a függőleges növényfalak egyébként is nagyon kedveltek a 21. században, azonban a gondozást, napfényt, levegőt, vizet igénylő elő növények sajnos nem minden környezetben tudnak szépek maradni! Éppen ezért gyártanak ma már műanyagból is olyan függőleges növénypaneleket, amelyek a falra felszerelhetőek és az élő zöldfal látványát utánozzák.

Műnövény falpanel

A 100 cm x 100 cm-es hálós rácsra rögzített műanyag levelek és páfrányok segítségével igazi dzsungel hangulatot idézhetünk elő! Alkalmazható a fürdőszobában, a nappaliban, a hálószobában is, de kültéren is a védett falfelületeken, például teraszok és erkélyek falain. A műnövényes falpanel nagyszerű alternatíva a természetes falburkolatok helyettesítésére olyan helyeken, ahol hosszabb ideig is ugyanolyan formájában kell megőrizni a látványt, például filmforgatások és színházi előadások díszleteként. 

Asztali nézet megjelenítése