Árnyékoló háló, belátásgátló háló

PVC belátásgátló fűzőlyukkal 85%, Technorattan Siko (1x3 méter) szürke

PVC belátásgátló fűzőlyukkal 85%, Technorattan Siko (1x3 méter) szürke

16 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Alapanyag PVC
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
GyártóLustan
Méret: tekercs hosszúság (m)3 méter
Méret: tekercs szélesség (m)1 méter
Sűrűség650 g/m2
Szín Szürke
TípusMűrattan

Termékjellemzők

Belátásgátló 85%, PVC, Technorattan Siko (1x3m) szürke

Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is. A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók. Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

A Technorattan egy olyan PVC-ből készült szintetikus rattan, ami szilárd és tartós anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, az UV sugárzásnak, csapadéknak. Így a belőle készült termékek tökéletesek kültéri használatra akár a kertben akár az erkélyen. Hosszú ideig megőrzik szép és egyedi megjelenésüket.

85% belátásgátlást biztosító takarószövet

A poliészter-PVC anyag 650 g/m2-es sűrűsége 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ezzel elősegítve kertünk nyugalmát. Az árnyékoló háló kerítésre szerelésével boldogan használható a kert, terasz! A levegőt átengedi, de a szelet felfogja, ezáltal szélvédett helyet alakíthatunk ki családi összejövetelekre is. Az anyag UV sugárzás ellen védett, bírni fogja tehát a tűző napot!

Fűzőlyukak által gyorsabb a belátásgátló felszerelése!

A Technorattan árnyékoló hálók egyik nagy előnye, hogy fűzőszemekkel rendelkezik. A fém karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőgumit vagy kötözőt! A ringliknek köszönhetően a leszerelés is gyorsabban végezhető el. A rögzítés során a Snuggers és a Bridfix kötözők is használhatóak.
Ollóval egyedi méretre vágható, nem foszlik. Ha nem szeretnénk egyedi méretűre szabni, az anyagot visszahajtva is rögzíthetjük a tartókon. Tisztítása egyszerű, mert semleges tisztítószerrel és szivaccsal lemoshatjuk a szennyeződéseket.

Asztali nézet megjelenítése