Műanyag kerti - szerszámos ház

Melegház, üvegház, 4 mm-es polikarbonát borítással, alu vázas (5.98 m2)

A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2024. március 25.
Melegház, üvegház, 4 mm-es polikarbonát borítással, alu vázas (5.98 m2)

199 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Termék tulajdonságok

Ablakok száma2 db
Alapterület5.98 m2
GyártóHecht
Méret: ajtó mérete60 x 160 cm
Méret: hosszúság (cm)315 cm
Méret: magasság (cm)195 cm
Méret: szélesség (cm)190 cm
Szín Grafit
Termékcsalád Melegház (polikarbonát)

Termékjellemzők

Alumínium házas melegház 4 mm-es polikarbonáttal

Kerti üvegház kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal, alumínium profilokból, 4 mm vastagcellás polikarbonátból.

A tökéletes és egyszerű megoldás mindazoknak, akik nem akarnak fóliasátrat vagy üvegházat építeni, hiszen ezzel a lapraszerelt melegházzal gyorsan és költséghatékonyan oldható meg a fagyérzékeny növények átteleltetése, illetve zöldségpalánták nevelése.

Ajtók, ablakok a melegházon

A polikarbonátból készült üvegház egy 60x160 cm-es tolóajtóval rendelkezik, valamint 2 db nyitható tetőablakkal. A tetőablakok több fokozatban nyithatóak, zárt állásban is fixálhatóak, így erős szélben is stabilan zárnak.

A melegház alapja

A polikarbonát üvegház egy galvanizált acél alappal érkezik, melyet le kell betonozni az alapon lévő horgonytalpak segítségével. Robusztus és könnyű konstrukció

A polikarbonát üvegház szerkezete

A melegház kerete alumíniumból készül, mely így kis súlyú és karbantartásmentes, hiszen nem korrodálnak, ami különösen fontos a melegház párás, nedves környezetében. A hornyolt polikarbonát panel rögzítési rendszer növeli az egész üvegház szilárdságát, és lehetővé teszi a sérült panel cseréjét anélkül, hogy az egész szerkezetet szétszerelné.

Az üvegház oldalai ereszcsatornákkal vannak felszerelve.

Az üvegház összeszerelése

Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően elkerülheti a nehéz építési munkákat, illetve az alumínium szerkezetnek és a polikarbonát borításnak köszönhetően a melegház könnyen tisztíthatón. Az üvegház így nemcsak hasznos, hanem esztétikus kiegészítője lesz kertjének.

Az üvegházat otthon is össze lehet szerelni építőipari eszközök vagy speciális ismeretek nélkül. Az alumínium konstrukció 8-as és 10-es villáskulccsal valamint csillagfejű csavarhúzóval szerelhető össze, azonban legalább két embert igényel.

Üvegház UV álló polikarbonátból

Minőségi polikarbonát borítás, UV -szűrővel. Az üvegház polikarbonát borítása kizárólag a német Bayer cég granulátumából készül. A polikarbonát az EU országaiban való használatra készült. A táblák tökéletesen áteresztik a napfényt (kb. 80%), és nem terhelik túl a szerkezetet.

Kívülről UV szűrővel vannak felszerelve, amely megvédi a növényeket a káros napfénytől. A cellarendszernek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és hőhatásokkal szemben is ellenálló. Ezenkívül színtartóságukban kiemelkednek más mesterséges anyagokhoz képest.

Asztali nézet megjelenítése