Műanyag kerti - szerszámos ház

6 x 10 Nord fém kerti ház - sötétszürke

6 x 10 Nord fém kerti ház - sötétszürke

219 990 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Nagyítható képek:

Termék tulajdonságok

Ablakok száma1 db
Alapterület4 m2
GyártóHecht
Méret: ajtó mérete170 x 118 cm
Méret: hosszúság (cm)172 cm
Méret: magasság (cm)222 cm
Méret: szélesség (cm)302 cm
Szín Sötétszürke
Termékcsalád Kerti szerszámos ház

Termékjellemzők

„Hecht, a kertek mestere.” - a cég közel három évtizedes fennállása alatt méltán kiérdemelte ezt a címet. Kínálatában a legkülönbözőbb kerti gépeken, szerszámokon és számtalan más kerttel kapcsolatos terméken túl megtalálhatóak az ezek tárolására is alkalmas szerszámtároló házak, melyek többféle méretben és kivitelben elérhetőek.

Hecht 6 x 10 Nord kerti szerszámtároló ház:

A Hecht 6x10 Nord ideális választás lehet mindenkinek, aki egy minőségi, stabil kerti tárolót keres kis kerti gépei, szerszámai megfelelő tárolására. A versenytársakkal szemben a Hecht 20%-kal erősebb anyagokat használ a kerti házai gyártásánál. Ez biztosítja a magas minőségi elvárásoknak való megfelelést, ami garantálja a hosszú távú tartósságot.

A gyorsan összeállítható, tartós szerkezetű ház alkalmas, hogy minden évszakban megvédje eszközeinket az időjárás viszontagságaitól. Csapadékos időben a nyeregtető kialakítása biztosítja a víz elvezetését, a szellőzőrácsok pedig garantálják, hogy a házban keletkezett pára eltávozzon, és így ne okozzon korróziót a bent tárolt szerszámainkon. A kiváló tervezésnek köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy viharosabb időben egy-egy erősebb szélroham kárt tegyen tárolónkban. A ház kerete 0,6 mm vastag fémlemezből készült, a tető és a burkolat pedig 0,25 mm vastagságúak. 0,6 mm vastag átlátszó horganyzott ablakkal van felszerelve.

A kétszárnyú tolóajtók helytakarékosak, biztonságosak és erősebb szél sem tud bennük kárt tenni. A részletes szerelési útmutatót követve egy kis kézügyességgel bárki könnyen összeállíthatja. Összeszerelés után karbantartást nem igényel.

Asztali nézet megjelenítése